štvrtok 5. mája 2016

Jarné kvak!


Mám pocit, že v zime som nejako zakrnela s líčiacou kreativitou. Za vinu to dávam tmavým rúžom, ktoré som nosila dosť často a pri nich sa človek už s líčením očí moc nevyhrá (ak nehrá v nejakom divadelnom predstavení). Tmavé rúže sú však už na poličke vzadu a preto prišiel čas na kreativitu. Prednedávnom som točila nejaké videá s farebným líčením a tie ma celkom naladili na hranie sa s make-upom. Začala som teda viac experimentovať a objavila som túto super ceruzku o ktorej vám proste musím napísať. 


Ešte dávnejšie som si dala predsavzatie, že budem viac skúšať Bourjois kozmetiku, pretože sa mi ako značka veľmi páči a nikdy som nebola nespokojná s ich výrobkami. Aby to neostalo len pri slovách pribudla mi táto žiarovo zelená ceruzka v odtieni 53 Morning Lime. Ak chcete skúšať nové líčenie a ,,challengovať sa" neexistuje podľa mňa lepšia farba. Zelenú mám veľmi rada a povedala by som, že mi k očiam vcelku ide, takže jediné, čo bolo treba bolo začať.


Ak by som mala opísať ceruzku jedným slovom napísala by som- úžasná! Ceruzka je presne taká, aká by mala byť každá ceruzku. Je neskutočne mäkká, úžasne pigmentovaná a po oku sa kĺže tak hladko, že ani neviete ako a linka je hotová. Ceruzku netreba po oku prechádzať viackrát, pretože tá pigmentácia je fakt na 1* a preto je líčenie rýchle a precízne. Mne osobne vydrží krásne od ráno do večera, bez rozmázavania alebo miznutia. Jednoducho ukážková ceruzka :) 

Najlepšie ju uvidíte v akcii, dole v líčení ako ceruzka pod spodnými mihalnicami. Oko naozaj pekne otvorila a rozžiarila.



Na http://www.parfemy-elnino.sk/ stojí 4€ a táto zelená je medzi Bourjois cajal clubbing waterproof tuším najdrahšia -drvivá väčšina stojí okolo 3€. Ja rozmýšľam, že si z tejto série kúpim ešte aj obyčajnú hnedú na každodenné nosenie, pretože kvalita tej ceruzky je fakt super a pri výrobkoch, ktoré človek používa denne to ocení najviac. 

Vy sa teda môžete tešiť na farebné líčenie vo videu a rôzne líčiace tutoriály, ktoré mňa prinútia viac experimentovať a nebyť len stále v komfortnom hnedom alebo nude líčení! 

A čo vy? Skúšate nové trendy alebo rôzne farby? Akú odporúčate mäkkú kajalku?

7 komentárov:

  1. Fakt sa nezmazáva a neotiera? To by stále za vyskúšanie... (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne nie :) ale to určite záleží aj od toho, aké máš mastné viečko :)

      Odstrániť
  2. Bourjois mám veľmi rada! :) Mám CCkrém a vydrží neskutočne dlho, čiže by som rada vyskúšala aj iné produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná barva:) já moc neexperimentuji a když tak spíš šahám po modré, fialové, stříbrné či zlaté. Jinak často používám černou, ale ne od této značky.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekná zelená! Ja mám svoju obľúbenú z Pupy, ešte o chlp svetlejšiu, takú hráškovú :)

    OdpovedaťOdstrániť