piatok 8. júla 2016

Tangle Teezer Compact


Nie je nič horšie ako keď vyjdem z bazéna a vlasy mám v jednom chuchvalci. Neviem ako vy, ale ja plávam s rozpustenými vlasmi, pretože dať tú ťažobu do gumičky je nemožné. Plávanie je síce pohodlné, ale výsledok na konci dňa, keď idem domov je k zaplakaniu. Minulý rok som sa ,,naučila" vlasy si v procese sušenia rozčsesať a tento rok som do potiahla k dokonalosti - kúpila som si Tangle Teezer Compact

Akoby som obišla tú bežnú cestu a namiesto klasického Tangle Teezeru som prešla rovno k malému. Doma mám Detangler a Macadamia kefu, čo majú byť konkurencie Tangle Teezeru a ten mi práve chýbal do zbierky.  Ak by som to mala porovnať Tangle mi príde jednoznačne najľahší a najmenej draplavý a teraz zvažujem, že si ho dokúpim ešte v tej bežnej veľkosti. Ale kým sa dostaneme tam, poďme ešte trochu k tomuto kompaktu.


Tangle Teezer Kompakt je super vecička na cestovanie alebo do kabelky. Je vo veľkosti dlane a veľmi šikovne sa s ňou rozčesávajú všetky uzle. Okrem toho, že je to menšia verzia klasického Tangle Teezeru má ešte jednu výhodu - na štetinách má poklop vďaka ktorému sa nezašpiní v kabelke alebo hocikde ho máte. Poklop jednoducho dáte dole a ostane vám pekná čistá kefa. 



Za mňa jednoznačne super letná (a vlastne aj celoročná kabelková) vychytávka, o ktorej sa oplatí vedieť ak často cestujete a máte nespratné vlasy. Kefa je naozaj ľahučká a v kabelke nezaberie veľa miesta.

A čo vy? Akú máte kefu? Máte jednu aj v kabelke?

6 komentárov:

  1. suhlasim na 1000%, super vecicka, a na domace pouzitie odporucam kupit skor verziu ELITE ako klasicku, je vacsia a lepsie padne do ruky (teda aspom mne viac vyhovuje - mam vsetky 3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidis dakujem za super radu uplne prišla načas a mega vhod ;)

      Odstrániť
  2. súhlasím, ja mám doma dve, jednu tú klasickú väčšiu a potom takúto na cesty a s oboma som maximálne spokojná :)

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můj starý Tangle už jede z posledního a nový cestovní jsem si bohužel zapomněla v Česku u rodičů a zatím jsem nebyla schopná si zajít do obchodu koupit nový :)

    I když se musí přiznat, že ten původní vydržel opravdu hodně dlouho:)

    OdpovedaťOdstrániť