streda 6. júla 2016

Couleur Caramel až prekvapivo vynikajúci letný make-up


Minulý mesiac som objavila make-up snov pre veľmi veľa dievčat a žien. Je totiž s prekrásnym zložením, úžasnou farbou a obsahom ktorý by sa mohli priučiť aj viac známe značky. O tom, že Couleur Caramel robí vynikajúcu dekoratívku som prestala pochybovať pri vyskúšaní ich korektoru a po tomto make-upe sa u mňa dostali k top značkám. 


Veľmi sa mi páči už samotné balenie - pekná recyklovaná papierová krabička ukrýva tubu so svetlým zázrakom. Make-up má 30ml a ja ho mám v najsvetlejšom odtieni Light Beige. 


Čo je na ich Natural Fluid make-upe najzaujímavejšie je kombinácia  ľahkej textúry a krytia. Make-up je naozaj ľahučký pričom pokožke dodáva veľmi pekné stredné krytie. S ľahkosťou súvisí ešte jedna výhoda - dá sa veľmi ľahko vrstviť a pohrať sa s výsledným efektom.

Make-up pokožku nevysúša čo dávam za robotu olejom, ktoré obsahuje. Zo zloženia sa poteší aj laik, pretože tam uvidí kamilkový olej, avokádový olej a dokonca aj vzácny marhuľový. Vo výsledku teda nielen kryje a zjednocuje ale ešte ju aj pekne hydratuje a regeneruje.


Výsledok môžete posúdiť samé, za mňa jednoznačne palec hore. Pokožka je zjednotená, prejasnená (podľa mňa vďaka výťažkom z ruže z Damašku) a mne navyše ešte aj úplne sadla farba :)


Make-up zoženiete na stránke https://www.krasnakazdyden.cz/ momentálne v akcii za cenu 27€. Nie je to málo, ale na cene sa odráža najmä kvalitné zloženie. Za mňa osobne najlepší prírodný make-up aký som kedy doma mala a kvalitou konkuruje aj nadupanej chémii. Neviem si predstaviť lepší letný make-up, ktorý by tak pekne kryl a zároveň bol ľahučký ako lupeň ruže z Damašku :)

A čo vy? Aký make-up momentálne používate?

11 komentárov:

  1. Vyzerá zaujimavo ale dat 27 eur za make-up mi pride veľmi veľa, aj ked neberiem mu, ze je "zdravší" ako ostatné, ale u mňa je hranica max 15 eur :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj nie je lacný o tom potom. Ja to beriem tak, ze kde je dopyt tam je ponuka ;)

      Odstrániť
  2. Túto značku som pred nedávnom zahliadla na Facebooku a toto je prvá recenzia, ktorú vidím. Vyzerá to zaujímavo :) Lenže make upov mám teraz až až :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně by hlavně zajímalo, jestli dokáže zamaskovat i větší červená místa na pleti (mám vždycky červené tváře, což skoro vypadá jako bych měla tvářenku, ale nerovnoměrně :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ma stredne krytie takze viacerými vrstvami pravdepodobne ano ale ak mas nieco co reálne potrebuješ zakryť asi by som isla skôr do krycích make-upov ;)

      Odstrániť
  4. Na Tebe vyzerá prekrásne! Pre mňa ale taká dávka oleja by bola vražedná :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tento make-up musí byť naozaj dokonalý! Krásne ti sadol, jednoznačne ho vyskúšam aj ja :) Ja momentálne používam Whipped Cream od Max Factor, som z neho nadšená :D

    OdpovedaťOdstrániť