utorok 5. júla 2016

Slniečkový šampón do 2€


Tento rok som tú dovolenkovú prípravu úplne nezvládla a týždeň pred odletom som si spomenula, že mi vlastne chýba slniečkový šampón. Viem si predstaviť, že by som dovolenku ,,prežila" bez veľa vecí, ale slniečkový šampón v tejto kategórii určite nie je. Je to pre mňa absolútna nevyhnutnosť ktorú by som si radšej predražene kúpila v kaderníctve ako išla bez nej. Každopádne objednávanie z e-shopov som nestíhala lebo som bola navyše ešte pol týždňa na služobke takže mi ostávala stará dobrá DM-ka. Ich slniečkový šampón bol vždy super, akurát veľmi často vypredaný. Šťastie sa na mňa usmialo a v Auparku ich pár mali, takže som brala a nefalšovane poskočila od šťastia. 


Čo ma trochu zmiatlo bol iný obal - DM nahradila žlté (a podľa mňa logické balenie, ktoré evokuje, že ide o letný produkt na slnko) balenie za tyrkysové. Toto nové balenie je krajšie, to uznávam, len si ho podľa mňa na prvú nevšimnete a nespojíte si, že ide o ten produkt, ktorý hľadáte. Ja som ho hľadala asi 10 minút a potom som zúfalo poprosila o radu predavačku, ktorá ho našla. Takže baby, ak hľadáte v drogérii slniečkový šampón nehľadajte podľa farby :)

Čo sa týka samotného šampónu nemôžem mu nič vytknúť. Vonia naozaj krásne - jemne vanilkovo/kokosovo -proste krásne letne. Šampón má v sebe rovno aj kondicionér, takže vlasy krásne zjemní na prvé umytie. Úlohou slniečkového šampónu je odstrániť z vlasov piesok, morskú soľ, chrániť ich pred slnkom a chlórovou vodou. Šampón vlasy očistí o všetko toto a navyše ich hydratuje a urobí ich veľmi ľahko rozčesateľnými. 


Marí sa mi, že stál 1,69€ (viem, že som bola sama prekvapená ako málo) ale ak by som sa aj mýlila, nebolo to viac ako 2€. Za tú cenu nie je absolútne nad čím rozmýšľať a bežte si ho kúpiť kým je, je fakt fakt veľmi dobrý.

A čo vy? Kupujete si k moru špeciálny šampón? Aký?

11 komentárov:

  1. O takomto šampone som teda ešte nepočula ani nečítala až teraz prvý krát, no ak pôjdem teda niekam na dovolenku budem vedieť na čo nemám ešte zabudnúť. Zaujímavý produkt:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite Radim nezabudnúť uvidis ako ti to zjednoduší zivot ;)

      Odstrániť
  2. Není ten přidaný kondicionér trochu na škodu objemu? :)

    By Corra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mna nie ;) skoda by bola vytrhať si polovicu vlasov ;)

      Odstrániť
  3. Na tomto článku ma zaujal už len jeho názov, lebo v živote som nepočula o slniečkovom šampóne :D možno to bude aj preto, že k moru nechodím. Ale aspoň som si rozšírila obzory :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale on je super aj k bazénu :) aj chlórová voda je škodec :)

      Odstrániť
  4. Už jsem ho zaznamenala minulé léto, ale nekoupila jsem si ho. Docela mě láká, ale mám ještě hodně zbytků a pak chci kompletně péči o vlasy změnit, tak ještě uvidím, jestli odolám nebo ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mna za tu cenu je skoda ho neskúsiť obzvlášť ak ideš k vode ;)

      Odstrániť
  5. Určitě vyzkouším, moje vlasy jsou vždy jako sláma! :D
    For a healthy life

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jednoznačne ho tento rok kúpim, keď pôjdem na dovolenku! :D musí byť skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť