nedeľa 3. júla 2016

Vlog: Moje turecké dobrodružtvo v Sealife Buket Beach Resort


Od dnes sa už videá dostávajú do normálu a každú nedeľu sa vám tu jedno objaví :) Nachystaných ich mám veru dosť, takže nuda určite nebude. Tak ako som sľúbila dnes začneme s tureckým vlogom, kde uvidíte ako sme sa mali dva týždne v tejto krásnej krajine. Nezabudla som ani na milovníkov fotiek, zopár ich tu nájdete.



Čo sa týka samotnej dovolenky bývali sme v prekrásnom rezorte Sealife Buket Resort&Spa v časti Okulcalar (medzi Alanyou a Manavgatom). Rezort bol ešte krajší ako na obrázku, čiže sme strávili krásne dva týždne plné relaxu a oddychu.  Neustále sme mali viac ako 35 stupňov, more boli krásne a jedlo neskutočne chutné - čo viac chcieť :)







Dúfam, že sa vám video páčilo ak áno budem rada, ak mi dáte vedieť v komentároch.

A čo vy a dovolenka? Kam sa chystáte? Boli ste už či len idete?

8 komentárov:

  1. Skvele video :) Strašne si zlatá.. "kto sa praží ? sardinky? " :D :D tak toto ma dostalo. Inak nebáli ste sa ani po tých útokoch na letisku? Ja som plánovala ísť do Turecka a priateľa tam teraz nedostanem kvôli tomu :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej dakujem to sa veru super číta :) jasne ze báli sme odchádzali rano po tých útokoch a nebolo nam vsetko jedno :/ sme sa zobudili o 4 rano kde ma v mobile čakala fura SMS a ja som netušila čo sa stalo a o par hodín sme odchádzali na letisko. Tak sme len dúfali, ze sa to nezopakuje a ze bezpečne dôjdeme. Pravda je taká ze aj ked som bola hrdinka toto leto by som sa tam uz bála ísť :(

      Odstrániť
  2. Veľmi spokojne pôsobíš,tak verím, ze si si dobre oddychla :) aka nova zmena, bábätko? Si to tak nacala,ze je človek zvedavý;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru oddýchla inak asi este ako este nikdy :) som rada ze je to vidieť :) a bábätko to nie je na to je este cas :)

      Odstrániť
  3. Krásne fotky, úplne ti závidím :D.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten rezort sa predtym volal Aska Buket, boli sme tam na dovolenke cca pred 5 rokmi, potom mali opakovane problemy s hygienou, hlavne v kuchyni, zrejme to zmenilo majitela aj nazov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem ze na vela stránkach stale funguje ako Aska ale o týchto problémoch som vôbec netušila ani sa o nich nepísalo naštastie nikde na nete takze asi tých 5 rokov to vyliečilo :)

      Odstrániť