štvrtok 22. septembra 2016

Limonádový Joe


Aj keď je už leto za nami, niekedy sa oplatí nechať si v kúpeľni malú spomienku, ktorá vám ho pekne pripomenie. Ja mám teraz v kúpeľni dokonca dve tak sa na ne poďme spoločne pozrieť!

Mojimi dvoma mementami sú sprchové gély od  Dermacol Aroma Ritual vo vôni Lemon Splash a Pink Grapefruit. Oba sú lákavé už od pohľadu - jeden ako svieži citrón, ktorý vás preberie vždy keď to budete potrebovať a druhý ako chutná grepová limonáda, ktorú ste mohli piť celé leto na nejakej príjemnej terase.


Priznám sa, že posledný mesiac prebiehal u mňa v kúpeľni každý deň súboj o to, ktorý z týchto dvoch sprchových gélov mám radšej. Dnes vyhráva ružový grep, ale zajtra to môže byť zase naopak :) Myslím si, že som totiž jedna z mála ľudí, čo má reálne rada grepy a preto si ich rada doprajem aj v takejto forme. Keď som prvýkrát použila tento sprcháč normálne som rozmýšľala, či už som predtým nejaký grepový výrobok mala, pretože tá vôňa mi prišla až neskutočne príjemná. Je veľmi uveriteľná - sprchový gél naozaj reálne vonia ako pred vami nakrájaný grep.


Druhou letnou spomienkou je verzia Lemon Splash, ktorá mi vôňou úprimne pripomína Toma Sveží citrón :) skôr ako samotný citrón by som povedala, že vonia ako citronáda, čo je tiež príjemná spomienka na leto. Ja v lete (a ešte aj teraz) pijem citronády denne, aj keď sa priznám, že nie z vytlačeného citrónu, ale kupujem si 100% citrónový extrakt. Je to rýchlejšie a menej špinavé :)

Oba sprcháče majú 250 ml, takže vám nejaký ten piatok vydržia :) a tak sa z nich môžete tešiť pomerne dlho :) 


A čo vy? Ako si udržujete v hlave leto? Či ste už radi, že je preč? Máte radi grep?

9 komentárov:

  1. Tyhle sprchové gely mám moc ráda a tvoji nerozhodnost chápu :). Já mám taky právě moc ráda grep a to i jako čerstvě vymačkaný nebo jej po ránu vydloubávám lžičkou :). Je pravda, že málo kdo je má rád. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyto dva druhy jsem myslím ještě nezkoušela, ale řadu si opravdu užívám - ty vůně! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám momentálne červený melón a je božský :) ale najradšej mám sprchové gély nivea :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Léto si v hlavě udržuji fotkami z léta :) Sprcháče této vůně neznám, ale raději bych vyzkoušela grep, přeci jen s vůni citronu je sprchových gelů více:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť