piatok 23. septembra 2016

Sen každej blogerky


Koncom augusta Dolce Gusto oznámilo spustenie novej kampane ,,Creativity Reinvents The Classics" (Kreativita zdokonaľuje klasiku) v ktorej sa spojili s Will.i.am-om a obe strany v tejto kampani pekne poukazujú na zdokonaľovanie klasiky podľa svojho pohľadu. Okrem samotnej kampane vzišiel z tejto spolupráce krátky film o podobnosti tvorby hudby a prípravy kávy. Vo filme Will.i.am aranžuje vlastnú verziu hitu Sittin On od Otisa Reddinga a Nescafe mení obyčajnú šálku kávy na jedinečný kávový zážitok. Ja som v rámci tejto kampane dostala od Dolce Gusta tento balíček, ktorý mi úprimne vyrazil dych a dnes vám teda poviem niečo o vnímaní mojej klasiky.


V balíčku sa nachádzal okrem iného malý rozkošný Ipod Shuffle s kampaňovými pesničkami, tak som si pohodlne sadla do môjho počítačového kútiku, dala do uší Ipod a započúvala sa Will.i.amovej Sittin On, nech nasajem jeho vibe pri písaní tohto článku :) A aby ste ho nasali aj vy, mrknite si kampaňové video,ktoré je krátke a pekné:




Kto po ňom dostal chuť na kávu? :) Jaaaaa!






Celý tento zážitok som si mohla užiť ešte viac s novým Instaxom Mini 8, ktorý je hádam jeden z najlepších príkladov kreativity pri zdokonaľovaní klasiky. Pred pár rokmi by si bol človek povedal, že polaroid už dnes nikto používať nebude a aha teraz! Štýlový instax dal polaroidu nový dych a dnes ho vidíte kade-tade. Krásne balenie, kopec zaujímavých doplnkov urobili z tohto foťáku nový fenomén, ktorý si nejedna z nás pýtala minulý rok na Vianoce. Ja som si skúšobné fotenie užila a odteraz bude súčasťou každej mojej dovolenky :)





Ešte raz neskutočne ďakujem Dolce Gusto za dych berúci darček a kopec zážitkov, ktoré si vďaka nemu vytvorím. Jediné, čo mi chýbalo k dokonalosti by bolo popíjať si pri tejto príjemnej hudbe tú Lungo kapsulu ale keďže Dolce Gusto nemám, rada venujem v nejakej blízkej giveaway kapsule vám :) Potom si ale pri tom budete musieť pustiť Will.i.a-ma nech máte zážitok ako v reklame :)

A čo vy? Čo hovoríte na spájanie celebrít s veľkými značkami? Máte doma Dolce Gusto? Máte radi hubu Will.i.ama?

26 komentárov:

  1. To je nadherny balicek. Dolce Gusto ma strejda a kafe dela vyborne. Reklamu znam a libi se mi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nemám nikoho v okolí, kto by ho mal tak možno budem prvá :)

      Odstrániť
  2. Takovýhle balíček by vyrazil dech i mně, je vážně úžasný! :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je doopravdy snové, musíš být hrozně šťastná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No tak tohle bych si nechala sakra líbit! Skvěle originální, miluju polaroidy ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni! Tak to je teda balíček! A nebudem popierať, naozaj je to sen každej blogerky :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. viem si predstaviť ako ťa to potešilo :) skvelý balíček! ja som mala v minulosti Dolce Gusto stroj, ale posunula som ho ďalej, lebo som ho nevyužívala...a ten foťáčik som veľmi chcela, keď prišiel do obchodov,je to super klasika :) inak v poslednej otázke v článku si asi myslela hudbu,však? :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeminenku fakt? A nechcela si si ho nechať, že možno raz ťa to zase chytí?

      Odstrániť
  7. Ty bláho, tak to je opravdový blogerský sen. Paráda, moc si všechny dárečky užij! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Parádní zásilka, ta by potěšila každého. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Parádní článek :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Instax je úžasná věc, také si na něj dlouho brousím zuby! Balíček je opravdu skvělý, také by mi udělal radost :) Kávu miluji a plánuji si k Vánocům nějaký kávovar pořídit :) Třeba to bude zrovna tento :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  11. interpreta neznám a o spojení celebrit a známých značek si nic špatného nemyslím, myslím, že je to fajn:) jinak gratuluji k balíčku, musí to být super fotit s tímto:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť