piatok 4. novembra 2016

Jesenná prechádzka


Pred dvoma týždňami bolo cez víkend neskutočne pekne a s manželom sme si povedali, že to môže byť posledný pekný teplý slnečný víkend tohto roku. Zatiaľ to tak vyzerá, že sme mali pravdu a o to viac sa teším, že z toho dňa vzniklo zopár pekných fotiek, ktoré vám dnes rada ukážem. 
Prechádzky, to je inak naše! Ak sa dá snažíme sa prechádzať veľa a každý deň pretože si pri tom človek neskutočne vyluftuje hlavu. Či bolo v robote dobre, alebo zle, či nás niekto nahneval alebo potešil vždy sa o tom najlepšie rozpráva na čerstvom vzduchu v tej najlepšej spoločnosti. 
Inak, táto prechádzka pri ktorej vznikli tieto fotky sa trochu vymkla našej kontrole :) Domov sme už ledva vládali, pretože sme v ten deň nachodili cez 15km :) Z domu sme sa prešli do mesta, odtiaľ na hrad, z neho na dobrý koláčik a naspäť unavený domov :)


Keď som sa na seba pozrela, niečo tej čierno béžovej  kombinácii chýbalo, tak som vytiahla náhrdelník, ktorý som dostala zo stránky http://womanology.sk/. Neskutočne krásny statement náhrdelník, ktorý dodá šmrnc každému outfitu. Od prvého pohľadu sa mi páčila kombinácia zeleno-modro bielej, pretože mi príde pomerne univerzálna na celý rok. Náhrdelník je asi najmohutnejší čo mám doma a môj jediný strach je aby mi nepadol a aby z neho nevyletel nejaký kamienok. Nejdem si už ďalej bosoriť, snáď sa nič také nestane :)



A čo vy? Čo plánujete na víkend? Zvyknete sa prechádzať? Kde? V meste alebo v lese?

24 komentárov:

  1. Ten náhrdelník je překrásný! :) Tento outfit ti moc sluší.
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vlasy! Vyzerajú byť veľmi zdravé. Milujem prechádzky. Jednak si vyčistím hlavu a mám aspoň trochu pohybu na čerstvom vzduchu. Dokonca aj tento víkend plánujem prechádzku v lese. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) Presne moje slova - prechadzky su vazne uzasna vec :)

      Odstrániť
  3. Krásne vlasy! Vyzerajú byť veľmi zdravé. Milujem prechádzky. Jednak si vyčistím hlavu a mám aspoň trochu pohybu na čerstvom vzduchu. Dokonca aj tento víkend plánujem prechádzku v lese. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja chodím na prechádzky skoro stále, milujem to a keď sneží tak to je najlepšie ;) a hlavne keď príde prvý sneh, to som schopná v noci manžela vytiahnuť z postele a musíme ísť von :)
    Sobotu mám takú najviac prechádzkovu lebo ráno musí byť mileticka a to ani neviem ako máme za sebou hneď štyri kilometre a poobede väčšinou ideme tiež peši do mesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A zabudla som, vyzeráš super !
      A máš môj obdiv, že si zvládla kabelku v ruke na takú dlhú prechádzku, ja si vyberám pohodlnosť a to väčšinou kabelku cez rameno alebo teraz veľmi obľúbený ruksas :)

      Odstrániť
    2. Jeeeej vy ste tiez fanúšikovia Miletičky? :) to som ani nevedela, to mame spoločne :)
      A na snezne prechádzky sa tesim aj ja, ale to uz veru nebudem elegos :) to budú len snehule, hrubá bunda a hlavne hrubé rukavice :)

      Odstrániť
    3. Mileticka musí byť každú sobotu a predtým alebo potom káva v moods ;) to je taký rituálik :)

      Odstrániť
    4. Veroniiiii Moods musí byt potom :) kava alebo koláčik a ked bol zlý tyzden tak dokonca raňajky :) ktovie ci sme okolo seba niekedy prešli :)

      Odstrániť
  5. Moc ti to sluší!

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. supe ourfit, moc se mi líbí jak jsi to doplnila tím náhrdelníkem:) skvělý nápad. Také se ráda procházím když je pěkně. My jsme byli o víkendu u příbuzných. :)

    Somethingbykatep

    OdpovedaťOdstrániť