štvrtok 3. novembra 2016

Týždeň rúk: V Belgicku som mohla byť odveci aj s fuchsiovou :)


Pred pár týždňami ste mohli vidieť na mojom Instagrame klik:tu krátke video, kde bol v hlavnej úlohe tento lak na nechty. Farba je úplne ale že úplne mimo tejto sezóny ale ja som proste nemohla odolať :) Keď som videla tú prenádhernú cyklámenovú povedala som si, že predsa nemôžem čakať do ďalšieho leta a neodolala som. Je to jedna z tých farieb, ktorú si dáte na nechty a len sa kocháte, pretože je až tak krásna! Súhlasíte?


Lak je z neónovej kolekcie od Avonu a je v odtieni Striking Pink. Ako samé (u)vidíte, je to žiarivá cyklámenová úplne vhodná na leto alebo zlepšenie nálady :) Poviem vám, že cyklámenovú vystriedala na nechtoch modrá (ktorá je síce krásna), ktorá mi vôbec takú radosť nerobí. Život je predsa len o tých malých veciach, ktoré vám vedia urobiť radosť :)


Lak je silno pigmentovaný ale najkrajší je podľa mňa v dvoch vrstvách. Čo sa týka výdrže u mňa to bolo bezchybných 5 dní, potom sa mi už začal štiepiť. Lak má krásny lesk a jemné trblietky, ktoré dokopy robia ten výsledný wow efekt :) Za mňa najkrajší lak z Avonu aký doma mám :)




A čo vy? Dávate si niekedy v zime letné laky? Delíte ich na zimné a letné? Či je vám to jedno? Čo poviete na tento?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára