streda 2. novembra 2016

Týždeň rúk: (Bola) Som pripravená vítať hostí


Voči mydlám na ruky som bola dlhú dobu indiferentná. Mydlo na ruky je predsa len ,,na ruky" a tam je jedno aké je, alebo ako vonia. U nás doma to bolo tak isto, takže som sa v podstate nemala kde naučiť odlišovať lepšie a horšie mydlá. Pred rokom sa to však nejako spustilo. Jedna návšteva s lepším mydlom, druhá návšteva s lepším mydlom a zakončila to jedna z posledných, kde v kúpeľni bolo dokonca mydlo Jo Malone. To už je podľa mňa extrém, ale aby ste chápali podstatu - bolo príjemné pokaždé odchádzať s voňavými a hebkými rukami. Tak som si povedala, že tak to urobím aj ja a v novom byte a v novej kúpeľni bude návštevy čakať voňavučké mydlo s krémikom na ruky, aby si mohli proces umývania užiť rovnako ako ja inde :)

Trošku mi to nevyšlo podľa plánu, pretože som plánovala spustiť plán ,,príjemné umývanie" už v auguste, keď sme sa presťahovali. Nachystala som si prepravku vecí, ktoré sa budú vynímať v novej prerobenej kúpeľni, ale poznáte to,človek mieni niekto tam hore mení. Kúpeľňa sa nakoniec bude prerábať až budúci týždeň (dúúúúúúúúúúúúúúúúúúúfam!) a jedno mydlo už padlo za obeť nám dvom :)


Návštevy som plánovala začať vítať s mydlom Hrozno -Limetka, pretože to bola dlhodobo moja najobľúbenejšia vôňa. Príjemne sladká vôňa mala každému evokovať radosť z návštevy a na umývadle mal byť k mydielku na ruky pristavený aj krém na ruky z rovnakej línie. No, ako ste už asi pochopili nevyšlo to :) ale s manželom sme si gél do tohto víkendu veľmi dobre užívali :) Naozaj príjemná sladká vôňa, ktorá nemôže vadiť nikomu :)


Plán číslo dva je vítať ich s verziou belgická čokoláda :) V podstate mi to vyšlo úplne ideálne pretože mydielko vonia ako salonky na vianočnom stromčeku takže prvé kolaudačné návštevy budú mať úplne tematické mydlo. Nemám k nemu krémik na ruky, tak nájdem doma nejaký čokoládový a doladím ten. Myslím si, že to bude ešte lepší zážitok ako tá hroznová verzia, pretože kto nepozná tento rad z Dermacolu bude isto nadšený :)


Pri spotrebe mydiel na ruky akú doma máme my melónová verzia vyjde presne na leto :) A to bude zase paráda, pretože melón sa stal momentálne mojou najobľúbenejšou Dermacol vôňou, takže to si budem ruky neustále ňuchať ja :) Teraz mi už len ostáva dúfať, že niekto z mojich kolaudačných návštev bude aspoň trochu skrytý beauty nadšenec a ocení tieto voňavé mydielka :)

A čo vy? Aké máte doma mydlá na ruky? Nejaké obyč, ktoré sa chytia ako prvé v drogérii alebo nad nimi rozmýšľate? Oceníte ak ste niekde voňavé mydlo?

8 komentárov:

  1. Já vždycky sahám po těch voňavých a vybírám si je. Také hodně sahám po hydratačních mýdlech. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa tieto vyzerajú tak veľmi lacno a navyše citrusy a čokoláda mi nejdú dokopy :/ (akože nejde o to, že sú lacné, veď sú aj lacnejšie, ktoré vyzerajú lepšie :D ) a môj all time favourite je mydlo s červeným tymiánom od Panier des sens

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Panier De sens su prekrásne ak to porovnávaš vizuálne je to naozaj o niečom inom ale na druhu stranu aj cena je tam iná :(

      Odstrániť
  3. Ja si dávam veľmi záležať na tom, ako voňajú mydlá :D mám rada, keď mi potom voňajú aj ruky. Cítim sa tak nejak lepšie :D
    Ale tieto od Dermacolu som zatiaľ nevyskúšala :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť