štvrtok 31. augusta 2017

Ten pocit, keď deodorant vonia krajšie ako parfém


Posledné týždne mi môj manžel začal netradične často hovoriť ako pekne voniam. Priznám sa, že prvý týždeň som to nebrala nijak vážne a na lichôtku som pokaždé povedala ďakujem, potešila som sa a deň išiel ďalej. Vec sa má tak, že až minulý víkend som si uvedomila, že on mi vôbec nechváli Chloe, Dior alebo Chanel, ale pokaždé za mnou dôjde a povie mi ako pekne voniam, keď si dám deodorant. Úplne vážne. V našej domácnosti je momentálne na voňavom piedestáli Dove Go Fresh. Aby som zase manželovi nekrivdila, pravda je taká, že vonia fakt brutálne. 


Vo všebecnosti skoro vždy striedam sprej a guličku, pretože každé je podľa mňa dobré na niečo iné. Ak má byť vonku 35 stupňov a mám pocit, že potrebujem extra dávku ochrany dávam si guličku, pretože mi príde praktické zobrať si ju so sebou do kabelky a v prípade potreby ju viem naniesť znova. Rovnako nosím guličku ak si dávam čierne alebo tmavé veci, pretože pri spreji je vždy väčšia šanca, že bude biely a tmavé oblečenie ušpiní. 
Ak by to malo byť len o preferencii tak spreje mám vždy radšej. Sú podľa mňa silnejšie (pocitivo, neoverene) a nemajú taký ten lepivý pocit, ktorý robia niektoré guličky. 
No a toto leto som používala túto dvojku, ktorá je overená mesiacmi :) a v skutku fascinujúca. Hovorím si, že guličky alebo spreje používame stále, takže verím, že recenzia príde vhod aj po lete.


Ten voňavý sprej, ktorý som už spomínala v úvode je Dove Go Fresh vo vôni hruška a aloe vera. Neviem, či by som si vedela predstaviť na prvú ako vonia hruška a aloe vera, ale je to sladká ale neotravná zmes, ktorú by som popísala ako svieža hruška. Hrušku tam reálne cítite, len je viac svieža, čistá a menej sladká. 
Tá vôňa je fakt brutálna a podľa mňa prekvapí skoro každého. Kľudne by som zniesla aj voňavku, ktorá by takto voňala a bola by som z nej nadšená. Sprej má navyše vcelku zvlášnu konzistenciu, je akoby krémová a príjemne jemná. Absolútne žiadne štípanie ak ste nezbedné ako ja a holíte sa ráno nasucho. Pokožka je jemná, prevoňaná a pripravená na deň v extrémnych teplotách. Sprej so mnou obstál naozaj celé leto, takže vám s kľudom na srdci viem povedať, že je na neho fakt spoľah. Vôňa inak vypáchne do 5 minút, takže sa nemusíte báť, že by sa bila s parfémom.


Gulička je na druhú stranu úplne odlišná ako sprej - pretože vonia ako zelená uhorka a zelený čaj. Ani túto vôňu som si nevedela predstaviť, ale viem vám ju ľahko popísať. Reálne tam cítite uhorku, ale je jemnulinko sladká - ako keby ste ju mali v limonáde. Ak náhodou niekto z vás chodí do bratislavskej reštaurácie Soho - tak deodorant vonia presne ako ich uhorková limonáda :) Ak nechodíte, tak určite vyskúšajte :) varia tam naozaj vynikajúco! Len sú trošku pomalší :) ale na dobré sa oplatí čakať. 
Každopádne, späť ku guličke! Veľmi príjemná letná neobťažujúca vôňa, ktorá zanechá pocit čistoty a sviežosti. Viem, že sa to hovorí v reklamách, ale fakt - to je presne ten pocit, ktorý vám po guličke ostane. Ani gulička inak neštípe po holení :) Ale nemali by sme to robiť :( nie je to pre pokožku vôbec dobré!


A len malá pikoška na záver :))) že nielen môj manžel mi chváli deodorant :) Ja som mesiace chválila tatina, že ako pekne stále vonia :DD a on mi stále s údivom hovoril, že nemá po čom, že má len deodorant. Ako som rozprávala príbeh o tom, ako môj manžel ignoruje, keď mám Dior ale pochváli mi Dove tatino mi hovorí, že ale veď aj ja ho stále chválim, keď má len sprej :) A vzišlo z toho, že on má tiež Dove :DDDD Je to tento na obrázku Minerály a šalvia. Fakt neskutočne krásna vôňa - čistá, ale jemne sladká a vonia fakt ako nejaký drahý parfém :)

Takže či pre seba alebo pre svoju polovičku radím vám oboznámiť sa s deodorantami od Dove, pretože sú nielen lacné (2-3€) ale fakt vynikajúco voňajú a robia svoju robotu. Myslím, že je to asi prvýkrát čo u nás doma vyvolaj nejaký deodorant diskusiu :)

A čo vy? Používate spreje alebo guličky? Alebo tuhé deodoranty? Ktorú značku? 

10 komentárov:

  1. Dove tiež zbožňujem kvôli jeho vôni, tak pekne vonia snáď už iba playboy deodorant :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove vždy voňali krásne, či dámske alebo pánske, sú skvelé. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som vždy siahala po tom klasickom, ktorý vonia super čisto :) toto bol pre mňa fakt šok :)

      Odstrániť
  3. Od Dove antiperspiranty ani deodoranty nepoužívám, jsem věrná svému oblíbenému Borotalcu, které má hodně jemnou, krémovou a neutrální vůni, která neruší parfémy. Ale asi se půjdu aspoň kouknout a očuchat, třeba bych u svého chlapa taky s vůní zabodovala. :D
    Katarina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. človek si myslí, že už ho nemôže veľa vecí prekvapiť a potom si prečíta značku o ktorej nikdy nepočul :) ale že vôbec! idem hneď googliť čo to používaš :)

      Odstrániť
  4. Mám ten hruškový a je ozaj nádherný :) Keď si ho dám večer po sprche tak vždy ho ešte ráno pekne cítim. A inak tiež som sa večer nastriekala a v noci sa zobudila na to, že ako pekne mi niečo vonia a až neskôr mi došlo, že to nebol parfém, ale deodorant :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si fakt stále hovorím, že nechápem :) urobili ho úplne brutálne :)

      Odstrániť
  5. Ja som si dlho hľadala vhodný antiperspirant a keďže nemam rada tie tuhé a ani guličky, jasna volba bol ten v spreji. Dlho som si hladala taky, ktory bude vyhovovat az som raz vyskusala Dove a odvtedy nedam na ne dopustit. Vyskusala som snad vsetky vone, ktore vyrobili a tiez ako teba ma nadchol tento hruskovy, zhodou nahod, moj priatel ma nanho taky isty nazor ako tvoj muz :D
    Ale aj napriek tomu sa stale rada vraciam k citronovemu ( s niecim, neviem cim ) pretoze mi najviac sadol. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne