utorok 12. septembra 2017

Predáva NYX vzorky, ktoré vyzerajú ako plné balenie?


Túto ceruzku mám doma viac ako pol roka, ale viaže sa s ňou jedna vcelku vtipná príhoda a tá je aj dôvod, prečo vám ju recenzujem až teraz. Dúfam, že sa tu nájde aspoň jedna z vás, ktorej chýbalo kolečko v hlave rovnako ako mne :)

V prvom rade treba hneď na začiatku povedať, že je to absolútne parádny výrobok - vynikajúca ceruzka, s ktorou si urobíte linku skôr ako poviete cheese a linka je rovno suchá takže môžete bez problémov žmurkať na koho len chcete. Ale! Keď je niečo výborné, tak to znamená, že to používate často (denne) a tým pádom sa to rýchlo minie. Ako mne tá ceruzka - jednoducho sa proste otupila. Otázka teraz bola čo s tým? 

Ceruzka je z brutálne tvrdého plastu, takže strúhanie mi neprišlo ako možnosť. Myslela som si, že ju mám točiť, a ako ju budem točiť tak sa vysunie. To však absolútne nešlo. Takže mi z toho vzišli dve možnosti - buď to bola len jednorázovka (čo ma fakt vytočilo) alebo mám pokazené to točenie ceruzky. 
Zobrala som ceruzku do roboty, ukázala som ju kamarátkam a zhodli sme sa, že mám pokazené vysúvanie. Tak som bola vytočená a nahnevaná, hodila som ceruzku bokom a povedala som si nech ide do čerta. 
Ako som ju však týždeň čo týždeň videla na tej poličke raz som sa vytočila, zobrala ceruzku so sebou do roboty a počas obeda som zbehla do NYX. Povedala som si, že zo seba idem robiť úplného idiota, ale ako som došla k pokladni a vytiahla ceruzku predavačka sa na mňa milo usmiala a povedala - strúha sa. A ja že ako viete, čo som sa chcela opýtať? A ona že - lebo sa k nám denne chodí na to pýtať niekoľko ľudí :) :) :)
HEUREEEKA! Takže som nebola jediná!!! Predavačka zobrala strúhatko, ešte mi ju aj ostrúhala a opýtala sa ako som s ňou spokojná :) Pri odchode som zobrala ešte jednu :) lebo teraz keď viem ako sa používa netreba trochárčiť :)

Keď už viete ako sa orezáva :) poďme na to, aká je! Aj keď už v úvode som vám napísala, že je fakt super :) Ceruzka je dokonale mäkká, po oku sa krásne kĺže a keďže je presne akurát hrubá nepotrebujete po linke prechádzať dvakrát - stačí vám jeden ťah a máte oko dokonale nalíčené. 
Farba je výborne pigmentovaná a drží krásne celý deň. Mne na oku držala perfektne celé leto, nijak sa neotláčala a ani nemizla. 

Priznám sa, že najprv som sa trochu bála tej šírky, predsa len klasické linky sú čo najtenšie, ale pravda je taká, že je to nesmierne praktické a pohodlné. Vážne thumbs up! Keď už viem, že to nie je jednorázovka nemám jej absolútne čo vytknúť :)




Za mňa teda fakt super praktický a pohodlný kúsok a vám vrelo radím vyskúšať ho. Linky budete mať raz dva a o to dlhšie môžete ráno spať :) chápete - priority :)

A čo vy? Ktoré linky preferujete? Aj vám sa niekedy stalo, že ste nevedeli ako používať nejaký výrobok?

10 komentárov:

  1. Tak to je vtipný, protože jsem zrovna jednu hodila do koše :D, tak ji jdu pěkně vytáhnout a zkusit ji ostrouhat :D. No to je vážně zajímavé :D. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ju mám tiež,len bielu, bolo mi jasne,že sa strúha,ale AKO a ČÍM??? resp.iba ČÍM??? Ja som ju teda orezala,ale to bolo otrasné...majú špeci strúhatko na to?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v DM alebo Tete majú strúhatká, ktoré majú dve strany - jedna užšia a druhá hrubšia a tou hrubou to ide úplne ok :)

      Odstrániť
  3. ja ich mam tiez doma cele roky...ale priznam sa, ze si nepamatam, kedy som to naposledy struhala....ale tak predpokladam, ze sa musi normalne vojst do toho kozmetickeho struhadla s dvomi dierkami - jednou na normalne ceruzky a druhou na tieto vacsie...vzdy som s tym vsetko ostruhala (len teda asi treba mat kvalitnejsie to struhatko).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám dokonca doma nejaké úplne lacné Essence alebo Catrice a ide to s ním v pohode :) raz keď sa už odhodláš na to, že toto je ten správny spôsob ide to :)

      Odstrániť
  4. Ja som si to googlila na nete, že ako sa to robí. Tiež som si myslela, že sa vytáča von :D vraj pomáha, keď sa trochu zmrazí, že potom to ide ešte lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. haha sranda, neviem si predsatviť ako sa to teda strúha :D normálne tým kozmetickým strúhatkom?

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno :) klasické strúhatko, čo má jednu väčšiu a jednu menšiu časť :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne