štvrtok 26. októbra 2017

Už len na pohľad to musí byť super!


Niekedy si hovorím, ako som strašne šťastná, že blogujem, pretože sa vďaka tomu dozviem o toľkých výrobkoch o ktorých by som inak nikdy nevedela. A dnes je to presne recenzia o výrobku, ktorý by som si pravdepodobne nevšimla a bola by to škoda. Neviem ako vy, ale ja keď si idem do drogérie kupovať deodorant - buď vezmem taký, ktorý som už mala a vyhovoval mi (čo je inak v mojom prípade 99% deodorantov) alebo si vezmem ten, ktorý som už mala a je momentálne v akcii :) Nikdy deodoranty neotváram a nevoniam (môže sa to vôbec?). A ešte sa veeeeeľmi málokedy stane (keď sa do drogérie zatúlam a čakám na niekoho alebo na niečo) že si kúpim taký o ktorom som čítala u niektorých z mojích obľúbených blogeriek a verím, že bude dobrý. A ja tak teraz dúfam, že poradím ja vám s jedným, ktorý môže byť prehliadaný, ale je brutal dobrý. 

Reč nie je o ničom inom ako o antiperspirante Dove Powder Soft, ktorý vyzerá cute už na prvý pohľad. Malý, kompaktný antiperspirant v peknom ružovom prevedení. Cool časť prichádza najmä, keď ho otvoríte, pretože vtedy ucítite neskutočne príjemnú a jemnú čistú vôňu. Ale je to ten typ jemnej vône, ktorú by ste privítali aj vo voňavkovej verzii - pretože je to tá príjemná čistota s trochou niečoho jemne sladkého.


Naozaj extrééémne príjemná, jemná vôňa, ktorá neruší a veľmi znásobí pocit čistoty. Deodorant pokožku nedráži a drží pot na uzde celý deň. Tu by som zase rada uviedla ten môj štandardný dovetok, že som taký ten klasický potič a v zásade nenáročný používateľ. Ak deodorant príjemne vonia a neštípe ma, zvyčajne je naše kamarátstvo spečatené. 

Takže naozaj vynikajúci výrobok, ktorý na vás bude čakať v každej drogérií. Určite vyskúšajte :)

A čo vy a deodoranty? Podľa čoho si ich kupujete? Aký používate aktuálne?

2 komentáre:

  1. Deodoranty si kupuji podle vůně. Aktuálně dopoužívám deodorant z M&S a černé Fa. Momentálně se chci spíše zaměřit na přírodný deodoranty.:) Jinak Dove je super, pěkně voní.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne