streda 6. marca 2019

Kedy, keď nie teraz?


Rozmýšľala som, či natočiť ďalšie video o mojej zbierke parfémov, pretože zase sa mi za rok o čosi zmenila a zase mi o čosi narástla. Aj keď to niekomu môže prísť úplne šiši, pre mňa sú parfémy proste čerešnička na torte každého dňa. Ten pocit, kedy si na seba dám parfum je niečo, na čo sa od rána teším a je to pre mňa akoby vyvrcholenie úpravy môjho zovňajška. Podľa mňa pekná vôňa je niečo, čo k žene absolútne patrí a myslím si, že ak nie sme malé bábätká, ktoré voňajú (dokonalo) také, aké sú, my si musíme trochu pomôcť. 

A piatok je taký pekný deň, kedy by podľa mňa nejednu z nás potešil parfum, ktorý nám bude krásne pripomínať aké sme. Krásne, jemné ale silné, energické. A o tom sú parfémy - že pre každú z nás, nech sme romantické duše, alebo sexy dračice - každá si nájdeme ten svoj parfém, ktorý absolútne pozdvihne našu povahu, náladu, alebo momentálne rozpoloženie. Minulý týždeň som si bola v Centrály pre svoju Notino objednávku a keďže Amélia neprotestovala, pozerala som sa, čo je v predajni nové a došla som na to, že rozšírili počet vystavených niche parfémov. Moje srdce zaplesalo, pretože to je reálne jediná kategória, ktorú si netrúfnem objednávať naslepo. Ak vás láka nejaký drahý parfum typu Jo Malone, Tom Ford alebo Acqua di Parma, teraz je ten správny čas, pretože na Deň žien (8.3) je na Notino špeciálna 8% zľava na všetok tovar s kódom women8sk. Je jedno, či si kúpite drahý niche parfum, alebo Rimmel lak na nechty :) zľava sa oplatí a obzvlášť na Notino. Jediné, na čo zľava neplatí sú výpredaje a akcie. 

No a späť, čo som objavila a mohlo by sa vám páčiť :) Prvá, absolútne brutálna vec, ktorá by sa vám mohla páčiť je Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri. Ak hľadáte nový letná parfém toto je ale že úplná bomba. Na prvú si predstavte veľmi veľmi mandarínkový Light Blue. Na druhú si predstavte niečo omnoho viac sofistikovanejšie, krajšie, citrusovejšie, mandarínkovejšie. Originál, ako keď otvoríte mandarínku a tá jemná šťava vám vyprskne (a vy sa nahneváte, lebo vám zašpinila oblečenie). Toto je niečo také, len nebudete špinavé, lepkavé, len krásne voňavé. 

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri parfum


Druhá vec, ktorú som objavila je úúúúúúplne iný typ vône, vážne asi sa nedá ísť tak opačne ako som išla ja :) a objavila som Amouage Memoir. OMG. Tie fázy ten vône nemajú obdobu. Ak by som mala byť veľmi úprimná začne to nenormálne výrazne a cítite veľmi ťažkú večernú zmes kože, kardamónu, kadila a jazmínu. Ale potom..Ako sa vôňa postupne mení a uvoľňuje cítite toľko krásnych tónov - mandarínka, klinček, ruža. Na rovinu vám poviem že je to veľmi ťažká a veľmi výrazná vôňa. Taká na balet alebo luxusnú večeru. Ale aj tam niekedy chodíme a mať na sebe takýto parfém ten zážitok podľa mňa len a len umocní. 

Amouage Memoir parfum


Ak teda plánujete v blízkej dobe nákup na Notino, radím počkať do piatku :) Ja teda určite počkám a potom uvidíte, čo som si ukoristila :) A ak sa vaša polovička opýta, čo by vás potešilo, kľudne sa nechajte inšpirovať mojimi dvoma voňavými tipmi.

A čo vy? Myslíte, že niečo dostanete? Čo by vás potešilo? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne