piatok 12. júna 2020

Chloe Nomade



Elnino je vskutku neuveriteľná stránka. Ak máte čas a chuť hľadať dobré veci, tak ich tam vždy vždy nájdete. Jediný problém je, že ich výber je taký veľký, že tam proste musíte loviť. Ako napríklad ja :) Lovila som a ulovila Chloe Nomade za 14€. Ako píšem tieto riadky mám normálne úškrn na perách lebo nechápem. Či chcete alebo nie Chloe je značka, ktorá ide málokedy na dobré ceny ale rešpektujem to, lebo tie parfémy sú také kvalitné, že som ochotná priplatiť si o čosi viac.

Ale! Poďme najprv ku Chloe Nomade. Presne si pamätám, keď prišla na Slovensko a nemáte poňatia, ako veľmi som ju chcela ovoňať. Bola som vtedy absolútne očarovaná klasickou Chloe Chloe (inak stále som) a tešila som sa, že prišlo niečo nové, pravdepodobne rovnako dobré. Veľmi sa mi páčil elegantný flakón, ktorý vyzeral ako ich ikonická kabelka a už len ostávalo nekochať sa ňou v časopisoch a nájsť ju niekde naživo. A našla som! A šok! Ono to nebolo nič absolútne podobné Chloe Chloe, skôr to bola pomerne veľmi ťažká, pomerne silná vôňa, ktorej postrádal akýkoľvej púdrový podtón. Bol to taký zvláštny mix drevitej alebo zároveň kvetinovej vône o ktorom som nevedela, či sa mi páči alebo nie. Svoj názor na ňu mal jednoznačne môj manžel :) ktorý sa vyjadril, jednoznačne a záporne, takže mi bolo jasné, že Nomade na mojej poličke neskončí. Ak by to bola lacnejšia vôňa, kúpila by som si ju a používala, keď je na služobke, ale 50-60€ určite nedám za parfum, ktorý .
nemôžem nosiť každý deň.



A potom išli roky :) a neuveríte a ja sa okolo nej roky točím. Roky ju voniam na letisku a neviem. Problém je, že ten flakón vo mne vždy vytvorí takú tú Chloe pudrovú predstavu a vždy vždy vždy ma šokuje tá netradičná ovocná vôňa. Ale po rokoch je stále v takom nejakom mojom sekundárnom wishliste a neuveríte :) ale aj môj manžel po rokoch poľavuje. Už to nie je rezolútne nie, už je to ok. Čo stále nie je tá reakcia, ktorú by ste chceli pri tak drahej voňavke ale niekam sa dostávame. Ale viete čo? Ono je to znesiteľná reakcia, ak tú voňavku nájdete za 14€. Keď som videla, že 20ml verzia stojí na Elnino toľko už popravde nebolo o čom. Jediná dilema bola, či zobrať dve balenia tj 40ml by som mala za necelých 30 € - čo by bolo stále top a mega, alebo si najprv overiť tú 20ml verziu.



Ja sa taaaaaaaaaaaaaaaaak teším! A popravde? Je úplne brutálna! Je iná, tým, že je kvetinová je krásna aj teraz na leto. To malé balenie je inak mega rozkošné :) a ak si nie ste isté ideálne na vyskúšanie. Alebo ako darček pre niekoho -pretože máte super značku, super kvalitný výrobok za super cenu. 

Používam ju posledné dva týždne a už mi ju dokonca dvakrát pochválili aj neznámy ľudia. Je jednoducho taká iná. Výrazná, silná ale netradičná a krásna. 

A čo vy? Povedzte, ako vychytávky ste na Elnino našli vy?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne