sobota 2. januára 2021

Nech žijú kamarátky!

 


Krásny rok 2021! A vitajte :) teším sa, ako si spoločne užijeme rok 2021 a verím, že vo veselšej a lepšej nálade! Ja osobne sa na tento rok neskutočne teším :) Verím, že bude plný super zážitkov, pozitívnych zmien a hádam aj prespaných nocí :)) Dávam do neho veľké nádeje!

A tak začnime dnes niečim milým a veselým a ak ste si náhodou na tento rok nedali žiadne záväzky, tak minimálne jeden by ste si mohli dať. Že sa o svoju pokožku budete starať na 220%! Lebo si to zaslúži najviac na svete a preto, že ju máme len jednu a chceme aj v 60 vyzerať mega! 

A teda rovno ako čítate tento článok vykutrajte zo svojej poličky nejakú masku, ktorú máte doma šup si ju naniesť na tvár. Ako ja pred pár dňami :) Od kamarátky som dostala na narodeniny ultimátne najlepší adventný kalendár zo Sephory a tak sa nasledujúce mesiace môžete tešiť na recenzie jeho obsahu.

Pôvodne som si túto melónovú masku chcela nechať na leto, ale mala som jeden posmutný večer a chcela som si urobiť radosť. A maska úplne splnila cieľ :) Veď uznajte, už len keď sa na ňu pozriete nie je prekrásna? Mne robila radosť už len vizuálne :) Maska je určená pre suchú pokožku a jej cieľom je hydratovať kožu a farebne zjednotiť.

Ak si pamätáte moju recenziu o Ordinary sére, tá hydratácia sa vždy hodí, pretože sérum má tendenciu vysušovať, navyše teraz ako je vonku zima, pokožka je vysušená až až. 

Čo ma prekvapilo bolo, že by som povedala, že keď masku otvorím ovalí ma melónová vôňa. Taká tá výrazná, sladká vôňa - ako zmrzlina alebo nanuk. Ale viete čo?  Vôbec. Fňuk :) ja také sladké vône raz za čas môžem :) Maska vonia skôr sviežo, jemne sladko, ale skôr čisto. Určite tam nie je cítiť melón ani nič super presladené.

Plátienko malo super veľkosť, mne akurát sadlo na tvár a bolo mega, mega, mega plné zázračného séra. Ja som ho mala na tvári hodinu a vôbec sa mi nešmýkalo ani sa nijak nehýbalo. Po hodine v zásade vyschlo a čo ma čakalo bola len krásna, jemná a hydratovaná pokožka. Taká ňuňu nafufňaná, krásna a popravde, taká ostala niekoľko dní. Neskutočne som bola spokojná a výsledkom a keď budem mať šancu ísť niekedy do Sephory určite si vezmem na vyskúšanie ďalšie masky a túto do zásoby. Viem si inak predstaviť, že by mohla byť super aj na leto, keď je pokožka vysušená od slniečka.

Ak ste teda ako ja niekedy sa pozeráte na privátne značky sietí trochu škaredo, predsudky bokom :) A testujeme ďalej!


A čo vy a Sephora? Čo odporúčate?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne