pondelok 15. februára 2021

Praktický príspevok

Začala som mať averziu voči našej drogérii pri dome. Vždy, vždy, vždy, keď tam chodím tak mám pocit, že každá druhá ulička má postavené regále na dokladanie tovaru a keď tam idem s Améliou, viac času ako nakúpiť mi trvá dôjsť na to, ktorou uličkou sa dostanem s kočíkom k pokladni. Ono dosť, že sú tie uličky úzke samé ako sú nie to, ak sú tam ešte vyskladané regále na dokladanie tovaru. A už sa mi viackrát stalo, že všetky uličky mali regále s tovarom a musela som prosiť predavačku o pomoc a to ste mali vidieť ten znechutený pohľad. Takže ak som doteraz kupovala veľa vecí na Notino, myslím, že od tohto roku toho bude ešte viacej. Pretože sa mi fakt fakt nechce tlačiť medzi regálmi a cítiť sa ako človek, čo otravuje predavačky.. Keď už máme vyspovedanie za sebou :) tak mi napadlo, že vám ukážem, ktoré som si naposledy objednala - ak sledujete môj blog dávnejšie, tak ich isto poznáte, pretože si ich kupujem už roky pravidelne. 



Vždy, keď si kupujem antiperspirant tak si zvyknem kupovať jeden sprej a jednu guličku. Nemám preferenciu, že by som mala jedno radšej ako druhé - rada ich striedam. I keď. Neviem, možno mám predsa len o kúštik radšej spreje :) Pri výbere som išla podľa mojej klasickej logiky - dala som si ich zoradiť od najlacnejšieho a paradoxne na mňa vykukli moje dve klasiky, takže nebolo o čom.



Prvým obľúbencom je Dove Go Fresh hruška a aloe vera, čo je fakt fakt výborný antiperspirant. Pamätám si, že bol super aj na citlivú pokožku a v časoch, kedy som sa ešte holila mi nerobil zle ani na čerstvo oholené podpazušie. Sprej vonia príjemne sladko, ale nie presladene a drží na uzde, všetko, čo má. Nerobí flaky na oblečení a má veľmi dobrý rozptyl spreja. Sladká vôňa trvá len chvíľu a potom ostane už len veľmi príjemná, jemná, čistá vôňa. Naozaj, vynikajúci sprej. A ak sa ma opýtate - aj pekné balenie :)



Druhý obľúbenec je trochu nudnejší - ale veľmi kvalitný :) nemá pekný obal ani zaujímavú vôňu, ale povedzme si pravdu, je to antiperspirant a nie parfém :) Zase Dove :) Len tentokrát Dove Invisible Dry proti bielym škvrnám. Gulička má príjemnú jemnú čistú vôňu, ktorá podľa mňa sadne každému a drží na uzde všetko, čo má. Ja som to veľakrát spomínala, že ja nie som veľký potič :) podľa mňa sa potím normálne/málo a teraz, keď som sa zbavila chĺpkov pod pazuchami hádam ešte aj menej. 

Oba antiperspiranty teda fungujú naozaj veľmi dobre, stoja dve eurá a ja si ich kupujem už roky opakovane :) keď nájdete čo funguje, nie je čo riešiť :)

A čo vy? Skúšate vždy nové alebo si kupujete tie isté?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne