pondelok 26. augusta 2013

Philips Lumea recenzia po pol roku






Denne mi chodia otázky ohľadom Philips Lumea tak ma napadlo, že by nebol zlý nápad napísať Vám ako to vyzerá s jej používaním po pol roku. Príspevok rozdelím do pár podbodov, aby to bolo prehladnejšie a aby som na nič nezabudla!

1, Doba trvania kým chĺpky zmizli
Ja osobne Lumeu používam na celé telo – nohy, ruky, stehná, podpazušie a bikiny. Ani neviem prečo ale svoje používanie som začala v podpazuší a ako posledné som si začala lumeovať ruky a nohy. Paradoxne chĺpkom v podpazuší aj keď som s nimi začínala trvalo najdlhšie kým zmizli. Ak Vám mám pravdu povedať, kým mi všetky chĺpky zmizli tak ako mali a mohla som začať používať Lumeu v tom druhom intervale (každé 4-8 týždňov) trvalo to asi 4,5 mesiaca. Vo Vašich e-mailoch drvivá väčšina z Vás čaká, že chĺpky nebudete mať pomaly po mesiaci a potom ste sklamané, ak tam stále sú. Ale baby to je úplne normálne a vážne Vám z vlastnej skúsenosti hovorím, že tam možno budú ešte ďalšie tri mesiace. Chĺpok má určité fázy rastu a je ho proste potrebné zničiť úplne. Takže majte veľa trpezlivosti, ono sa tých chĺpkov zbavíte, len to bude trocha trvať. Ideálne je teda začať s používaním na jeseň a do leta ste bez chĺpkov. 

2, Bolesť
Lumea úplne naozaj vôbec nebolí a to Vám hovorí niekto, kto pred návštevou zubára nespí týždeň. Pamätám si, ako si moja teta dávala chĺpky odstrániť normálne v laserovom centre a mala celé zachrastené nohy. Naozaj to nebol príjemný pohľad a o tom, ako ju to bolelo ani nejdem písať. Každopádne po lumeovaní nemáte pokožku ani len červenú nie to ešte zachrastenú. Naozaj však odporúčam ísť na tie stupne postupne najprv 1, potom 2...až po 5. Viem si predstaviť, že keby ste začínali stupňom 5 mohlo by to byť nepríjemné. Ale ak na to pôjdete postupne, bude to určite bezbolestné.

3, Nemám chĺpky, čo teraz?
Tramtatatá! A došli ste do štádia kedy konečne nemáte chĺpky. Žiletky môžete vyhodiť a jediné čo musíte urobiť je každých +- 5 týždňov (tak to robím ja, niekto má ten interval dlhší) použiť Lumeu opäť aby chĺpky nezačali zase rásť.

4, Technické záležitosti
Lumea sa nabíja cca hodinku a nabitie Vám vydrží na odstránenie chĺpkov na celom tele. Mne vydrží aj o čosi viac, ale v podstate to funguje takto. Životnosť Lumei je +- 5 rokov, alebo 100 000 zábleskov. Inak Lumea má dobrý, ergonomický tvar veľmi pohodlne sa drží v rukách a ešte ľahšie sa obsluhuje. Inak v balení nájdete na Lumeu aj pekné púzdro, do ktorého si môžete Lumeu doma uložiť.

Lumeu po pol roku zbožňujem viac ako kedykoľvek predtým pretože mi zaručila celé leto bez holenia a žiletiek s absolútne hladkou pokožkou. Je to naozaj super pocit, keď sa nemusíte týždne zaoberať svojimi chĺpkami pretože už žiadne nie sú. Myslím, že som Vám už napísala všetko, ale ak nie kľudne mi napíšte do komentárov, alebo e-mail, určite odpíšem každému.

A čo Vy? Láka Vás Lumea? Ako často sa holíte?

62 komentárov:

  1. Tak na toto sa musim pozrieť predstava života bez chlpkov sa mi páči :) veľmi pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdravim zaobstarala zom si philips lumeu prestige a tato si sama zisti aky stupen si nastavi ....pouzila som ju prvy krat a nastavila si cislo 5 je to v poriadku?zacat to hned 5kou???

      Odstrániť
  2. na to se musím podívat, když pak někam jedu, tahám s sebou neustále holítko a to je pěkná otrava

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kdyby by mi Lumeu někdo daroval, tak do toho jdu, ale jinak ne :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto musím mať :-D Približná cena je aká asi ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O něčem takovém slyším poprvé! Vypadá to lákavě, ale tuším, že vstupní investice bude strašně vysoká :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak som rada, že som ti Lumeu predstavila! Naklady určite nie sú nízke +- 400 eúr :(

      Odstrániť
  6. Skvělá recenze, už jsem uvažovala o koupi. :) Zajímalo by mě ale, zda ti to třeba po dlouhodobějším užívání nemůže něco udělat. Třeba v oblasti bikin, jestli potom není problém otěhotnět a takovéhle věci. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa určite nie, poriadne som si naštudovala aj nežiaduce účinky, aj to, kto Lumeu nemôže používať a toto sa nikde nepísalo. Keďže je to na domáce použitie to žiarenie je pomerne slabé, čiže tam nehrozí nič také.

      Odstrániť
  7. Počujem o tom prvýkrát a teda vyzerá to fakt skvele, až na tú cenu. To dosť odrádza. Možno raz :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som napísala o niečom čo si nepoznala :) Čo ty vieš možno sa to raz stane tak bežné, že budeme používať už len také zariadenia :)

      Odstrániť
  8. Pekná recenzia. Škoda, že je to také drahé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. super recenzia, pekný blog :)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/ (na mojom blogu práve prebieha giveaway, pridaj sa ak chceš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ani ja som o takom niečom ešte nikdy predtým nepočula ale tá cena ://

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mě se tomu pořád nějak nechce věřit, ale bylo by to super! Chodila jsem na fotoepilaci čtvrt roku a rozdíl tam nebyl :( No, tak až to jedou bude trochu levnější, třeba do toho půjdu :-) Moc pěkně udělaná recenze.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne si nezaznamenala žiaden rozdiel? Uf to muselo naštvať jednak minuté peniaze a jednak určite to nebolo bezbolestné :( A podľa mňa raz to určite lacnejšie bude :)

      Odstrániť
  12. Smarjaaa, to musim mit! Kolik by mi to vyresilo potizi a... ehm... komplexu. Tak az budu jednou velka a bohata... :) Diky za supr recenzi. Pred prvnim clankem jsem o tomhle zazraku nikdy ani neslysela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár :) je to naozaj super vec a ver mi úžasne pomáha na komplexy :)

      Odstrániť
  13. Mám ji asi dva měsíce, použila jsem asi 6x a musím říct, že jsem zatím spokojená. Chloupky výrazně přořídly a rostou pomaleji. Tak 20-30% už jich neroste vůbec. Po dovolené budu pokračovat. :-) Všem doporučuju! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej prvýkrát mám echo od niekoho, kto ju má okrem mňa :) Ďakujem :)

      Odstrániť
    2. Ja som si ju prave dnes kúpila ale zdacsa mi ze mam tu novsiu verziu podla krabice iba len sk navod tam nebol stiahla som si z netu no neak tomu moc nechapem ako zacat

      Odstrániť
  14. Dlouho nad nějakým přemýšlím a tenhle vypadá božsky! Hlavně se mi líbí, že nebolí :D JSem taky hroznej srabík :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver mi, že ja som ten naväčší srab na svete, a keď to ja znesiem, tak to znesie každý :))

      Odstrániť
  15. tak o tom slyším poprvé a úplně si mě navnadila k jeho koupi!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. počujem o tom taktiež prvý krát a určite stojím aj ja v tom rade žien, ktorým by sa táto vec zišla .. už si len nazbierať toľko peňazí na túto skvelú vecičku ! :) ale recenzia sa mi páčila :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Teda touhle recenzí jsi mě parádně nahlodala, protože mě to holení tááák nebaví! :)
    Asi napíšu ježíškovi, protože jestli to fakt funguje, tak to nutně potřebuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. doteraz som o niecom takom nechyrovala a kedze mam dost seriozny problem s tymi nechutnymi zarastencami, tak ma tvoja recenzia velmi oslovila.

    v komentoch hore som si vsimla cenu, ale nie, ktoru Lumeu presne to mas - v SK shopoch som ich nasla viacero a tak neviem, ktoru si mam napisat na vianocny darcekovy zoznam :D
    skoda, ze som nenarazila na tento post este pred mojimi 30timi narodeninami. to sa ma kazdy pytal co chcem a kebyze sa pekne poskladaju, tak si zvysok rada dolozim :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam Precision Plus to je tá najnovšia, ak by si si ju kupovala treba dávať pozor, aby si išla do tej najnovšej pretože sa kvalitovo oproti tým predošlým dosť zlepšila. Pomýliť sa dá ľahko, lebo vyzerajú podobne, podstatné je najmä to Precision Plus :)
      No tak narodky máš už síce za sebou, ale Vianoce sú onedlho :))

      Odstrániť
  19. lumeu by som velmi chcela, len sa bojim, ze to svetlo by mojim svetlym chlpkom nic neurobilo a tym padom by to boli vyhodene peniaze:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to najefektívnejšie ak máš tmavé chlpky a svetlú pokožku, potom sa nie je čoho báť, to funguje bombasticky :)

      Odstrániť
  20. Ja som si na odporucanie kupila epilator aked som ho prvykrat vyskusala myslela som ze zomriem strasne to bolelo aj boli :-( skoda 20eur ale snad si na to zvyknem :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som používala epilátor asi 10 rokov a neboj sa určite si zvykneš. Prvý mesiac bol síce hrozný, ale po pár mesiacoch už ani nebudeš vnímať, keď sa budeš epilovať :)

      Odstrániť
  21. pouzila som 2 krat, zatial ziaden efekt

    OdpovedaťOdstrániť
  22. pouzila som 3 krat, zatial ziaden efekt

    OdpovedaťOdstrániť
  23. po 4 mesiacoch stale nic

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ja by som sa rada podelila s osobnou skúsenosťou s Philips Lumeou. Prvý krát keď som ju použila, začala som podľa typu pokožky a farby chĺpku, s úrovňou 4 (to som tak mala ale 2 - 3 krát), potom som prešla na úroveň 5. Aj ja som sa bála či to bude bolieť a čo to spraví, podľa recenzií, čo som čítala v tomto blogu. Ale baby, ktoré používajú epilátory, tie naozaj vedia, čo je skutočná bolesť, Philips Lumea je oproti tejto bolesti AAAAbsolútne nič. Mňa to neboli absolútne, ani neviem, že miesta epilujem. Som s ňou strašne spokojná, po 2 mesiacoch mi prestali chĺpky rásť, vyskytujú sa už iba miestami. Jediné veľké mínus má to, že sa strašne rýchlo vybíja, inak maximálna spokojnosť, odporučujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. AAAA ja som si ju kupila dnes a dnes aj prvy krat vyskusala. Je to take divne akoby som ju ani nepouzila obcasne to hrialo trosku viac ale ziadne cervene miesta nic...zvlastne. Skusala si to aj na tvár? Lebo v návode sa pise, ze to pred tym treba oholit, ibaze oholit si nejake miesto pre jeden chlpok mi pride nebezpecne. A ked si sa pred tym depilovala mala si vrastene chlpky? Lebo ja mám a v návode opat píšu, že by sa to na takuto kozu pouzívat nemalo. Ach tak sa bojim, či to bude fungovat aj na mne, ked uz som prisla o vsetky svoje zivotne uspory.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si ju tiež práve dnes kúpila, a keďže vidím že ty ju máš už od apríla....sú nejaké výsledky? ja som si ju kupila hlavne koli hornej pere....v návode sa píše že miesto treba oholiť pred osvietením...ale pravdupovediac bojím sa holiť chlpky nad hornou perou...nevedela by si mi poradiť ?? dakujem :)

      Odstrániť
  26. Chtěla jsem se zeptat, vy které máte vlastní zkušenost používáte antikoncepci (prášky)?? Někde jsem četla, že to snižuje učinost, já Lumeu používám 2,5 měsíce a brzo asi budu muset nasadit prášky, a tak se bojím abych se těch zbívajících chloupků pak ještě vůbec zbavila :/

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ahoj, ja by som sa chcela spýtať, v návode sa píše, že sa na začiatku má používať každé 2 týždne, môžu sa medzi tým oholiť nohy, alebo musím 2 týždne čakať? Vopred ďakujem za opoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja som mala ten istý problém, po prvom osvietení chĺpky vo veľkom rástli znova, nevedela som čo s nimi, čiže odpoveď na tvoju otázku je ohol ich, postupne zistíš že žiletku budeš potrebovať menej a menej

      Odstrániť
  28. Ahojte :). Keď som objavila tento odstraňovač chĺpkov, musela som ho mať. Kúpila som si najvyššiu triedu philips lumea precision plus za 600 €. Chcela som ho hlavne pre chĺpky nad hornou perou, ktoré boli kedysi len svetlé a jemné, no vadilo mi to, tak som si ich začala depilovať voskovými pásikmi. No prestalo ma to baviť a chcela som odstránenie na dlhšiu dobu, tak som teda vyskúšala Lumeu. Na začiatku tohto ožarovania boli chlpky tmavé, hrubšie a pokožka svetlá, čiže ideálne pre Lumeu. Žiaľ, chlpky po 12-tich ožareniach!!, dobre čítate, po 12-tich ožareniach rastú stále tak isto, stále také isté tmavé. Opakujem svietenia každé 2 týždne pravidelne na úrovni ožarovania 3 a výsledok žiadny. Som z toho nieže zúfala, ale nasraná, pretože je okolo toho strašne veľká reklama a nič, takže neverím ani tým kočkám, ktoré to všade reklamujú a vychvaľujú. Keby nestál toľko peňazí, vyšla by som na najvyššie poschodie paneláku a šmarila dolu!

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahoj, pekná recenzia.
    Uvažujem o kúpe, ale je možné, že by tie chĺpky začali znova rásť, keby som to prestala používať?

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Dievčatá...... prečo riešite nejaké IPL svetlo... LASER vám pomôže na 200%!!!! Je to súce vyššia investícia, ale NAVŽDY skoncujete s vašimi nočnými morami v podobe neželaného rastu chĺpkov na miestach, kde si to žiadna baba neželá. Ja som laser vyskúšala na vlastnej koži a musím povedať, že výsledky sú úžasné. Chĺpky už viac nerastú, je to ten najskvelejší pocit na svete!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  31. ahoj, ja som si kupil lumeu na ebay za 150 libier sice starsi model (sc2002) ale vyzera ze funguje, par krat som ju uz skusal a zaital to vyzera dobre pozivam ju a stupni 3 až 5 niekedy to dost boli ako kde :D ale chcem sa opytat ako často ju mozem pouzivat ? chlpy mam čierne a pokozku bielu,zatial ziadne podrazdenie po epilacici

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Ahojte, ja mam s Lumeou opacnu skusenost. Pouzivam ju od Vianoc, zatial teda 5x. Chlpky v podpazusi mi uz skoro vobec nerastu, ani na nohach - staci ak si prejdem ziletkou nohy raz za dva tyzdne a hned lumeujem, inak na nich nemam skoro nic. V bikine zone rastu pomalsie a tiez staci prejst ziletkou raz za tyzden. Musim povedat, ze som pouzivala epilatory, vosky, ziletku a vsetko mozne, ale na Lumeu sa nechyta nic. Tam, kde uz chlpky nerastu, je pokozka hladulinka (napriklad v oblasti bikin), ziadne zarastanie, scervenanie, alergicke reakcie, nic. Nedam na nu dopustit a kedze vidim vysledky po dvoch mesiacoch, do leta sa to hadam este vylepsi. Kupovala som ju v Alze a je to vyborna investicia.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. po zhruba 27mesiacoch(3 mes po skonceni zaruky) prestala Lumea fungovat, problem je akumulator. Odpoved na dotaz do servisu bola, ze nahradny akumulator nie je mozne objednat, takze takyto typ zavady neservisuju. No a navyse nie je mozne pristroj pouzit na siet.
    Tym padom sa mi to zda dost drahe zariadenie na 2 roky pouzivania.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Tento clanok ma inspiroval ku kúpe Lumey, no skusenosti mam mierne odlišné. Spísala som moje postrehy do článku, verím, že pomôže aj ostatným https://mammi.sk/philips-lumea-prestige?utm_source=biancaprincipessa&utm_medium=recenzia&utm_campaign=link

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne