pondelok 5. mája 2014

Ladybox presne podľa mojej chuti!




Konečne Ladybox podľa môjho gusta! Tento mesiac môžete podľa mňa ľutovať všetci, čo ste si ho neobjednali pretože tohto mesačný Ladybox zaraďujem do TOP3 Ladyboxov za posledný rok! Je v ňom dekoratívka, voňavý krém a pasta, ktorá má láka z reklám už dobre dlho takže uvidíme, či sa oplatí kupovať. Bez zbytočného zdržovania poďme rovno na predstavenie aprílového Ladyboxu!

Priznám sa, že ma pomerne dosť prekvapilo, keď som videla, že bol v boxíku Fennel krém. Ja sama som si túto zimu kúpila dva tieto krémy (nedalo sa im v drogérke proste odolať) a netušila som čo je to značku ani odkiaľ prišla ale páčili sa mi ich vône, balenie a hlavne cena. Vďaka boxu som zistila, že je to thajská kozmetika, ktorá má neskutočne veľký sortiment. Ja mám doma vône jahodová zmrzlina a čokoládové cookies a úprimne jedna vôňa lepšia ako druhá. Krémy majú super kvalitu, krásne hydratujú a ich vôňa je úplne neskutočná. V boxe som si našla kokosový krémový koláč (ktorý v obchode ani nebol) ktorý paradoxne vonia najkrajšie. Ak by som ho videla kúpila by som si ho aj sama, takže mám neskutočnú radosť!  





Konečne mám svoj prvý chubby stick! Síce nie od Clinique ale aj LASplash poteší! V balení som mala odtieň 01 fashionista pink, čo je veľmi pekná sýtoružová farba ideálna na jar a aj leto. Páči sa mi balenie (ja viem, že je to klasické chubby stickové balenie, ale uznajte pre niekoho, kto ho má prvýkrát je proste všetko super) ktoré pripomína ceruzku. Je to proste milé, pekné a hravé. Priznám sa, že mi chvíľu trvalo zvyknúť si na jeho používanie, predsa je to len je to dosť iné ako klasický rúž a lesk, ale zvyknete si raz dva. Ďalšia vec, ktorá ma milo prekvapila bola jeho intenzita. Chubby je veľmi pigmentovaný a sýtosťou sa kľudne vyrovná aj rúžu. Má matný finish čo je celkom netradičné a je to príjemná zmena.


Zvyčajne ma vzorky síce potešia, ale neskáčem z nich. Z krému za jedno použitie ťažko zistíte či je super alebo nie, ale tentokrát boli v boxe veru parádne vzorky. V balení boli dve väčšie vzorky SKIN79 BB krémov (Moisturizing Purple a Silky green), ktoré si so sebou vezmem na nejaký predĺžený víkend a budem testovať. Stále trvám na tom, že ázijské BB krémy sú super vec a som rada, že môžem vyskúšať ďalšie. Vzorky majú 5g čo je celkom veľa a z takejto veľkosti si budem vedieť otvoriť názor o tom, či ich neskôr kúpiť alebo nie.


Okrem toho bola v balení aj vzorka Alessandro Pro White Original laku na nechty, ktorý má nechty vybieľovať a dodávať im lesk. Neviem ako tento, ale Alessandro laky sú vo všeobecnosti naozaj kvalitné, dlho vydržia a majú krásne farby. Pred pár rokmi som si ich kupovala vždy keď som išla do Brna a vytvorila som si celkom slušnú zbierku. Podkladový som od nich neskúšala, ale úprimne nič iné ako kvalitný lak nečakám!


Poslednou vecou, ktorá bola v boxe bola Colgate Max White one optic bieliaca pasta. Takéto špeci pasty nikdy nie sú na škodu, sama sa ich vždy bojím kupovať či fakt fungujú alebo nie ale ako súčasťou boxu ich rada vyskúšam. Pastu, BB krémy ako aj lak vyskúšam a môžete sa tešiť na detailnejšie recenzie.
Z boxu mám ohromnú radosť! Našla som si tam ďalší krém do mojej Fennel zbierky a zistila som, že okrem týchto je na svete ešte kopec ďalších vôní, môžem vyskúšať ďalšie BB krémy bez ujmy toho, že by som si kúpila celé balenie a mohla byť nespokojná a hádam budem mať toto leto zuby ako perličky! Tešííííím sa!

A čo Vy? Páčil sa Vám box? Máte ho? Čo sa Vám páčilo najviac a čo najmenej?

26 komentárov:

  1. Ten ruz je super! Velmi dobry clanok :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto je ladybox aj podľa mojej chuti :) konečne tam dali všetko čo sa dá dobre využiť :) ako vonia ten telový krém?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Me bohuzel tolik nenadchl, bb rada nemam a ty od Skin79 mi nesedej uz vubec. Radost mam ale z pastelky a Fennel mam orchidej, coz me mrzi ze jsem nemela tenhle kokos.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Orchidej by moc nepotešila ani mňa :( a ako vonia? Lebo moje na okne nijako :)

      Odstrániť
  4. velmi by mě lákal ten jogurtový krém :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. už jsem ho viděla jinde a zajímalo mě, zda dávají jinou vůni krému, ale očividně ne, takže za mě ne protože nesnáším kokos =( jinak máš pravdu skin7í je super, ale zrivna tyhle dvě bbíčka mě vůbec nechytly za srdce =(

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viděla jsem varianty orchidej, hroznové a ještě nějaké...

      Odstrániť
    2. Aj ja som videla viacero variant niekomu som tuším videla aj ten čo mám doma cookies :)

      Odstrániť
    3. já slyšela, že tam měla být i vanilka, ale zatím nikdo jí neměl =(

      Odstrániť
  6. Fakt skvelý box, trošku kreatívnejšie balenie by mohlo byť, ale produkty sú úžasne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím! škoda, že sa s ním posledné dve balenia nehrali :( kto vie prečo?

      Odstrániť
  7. Tvoj chubby stick má krásnú farbičku, mám tmavšiu variantu. A Fennel mám hroznový, viacej by mňa potešil kokos.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja som si myslela že chubby boli všetky rovnaké! Ja som vychytala podľa mňa najlepšiu vôňu z toho Fennelu (aspoň z toho čo som videla :)

      Odstrániť
  8. No celkom fajn produkty. A ešte v takom veľkom množštve ako je Fennel. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa teším, že Fennel dali celý urobil mi veľkú radosť!

      Odstrániť
  9. Já mám z Fennelu takové smíšené pocity, mám úplně ten samý a na mě je to úplně jak kokoska nebo laskonka nebo tak něco a nějak se mi nechce vonět jako cukrárna a to mám vůni kokosu jinak moc ráda :D Nakonec jej vyměňuji s jednou slečnou za jiný odstín chubby sticku než mám já. Mám taky 01. a ráda svou sbírku rozšířím :) ...Jinak jsem hodně zvědavá na tu pastu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? to ja som úplne nadšená :) mne vôbec nevadí, že bude ako cukráreň ale krásne si to opísala :)) ešte lepšie ako ja! Ale ak ti nevonia lepšie ako vymeniť urobiť nemôžeš :) takže tak či onak super!

      Odstrániť
  10. Mě nikdy Ladybox moc nebral, ale v tomhle jsou fakt pěkné věci! :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Perfektní využitelná krabička, dobrý obsah.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásný obsah a nejvíc mě láká Fennel krém

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Poprvé opravdu lituju, že si Ladybox neobjednávám :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne