streda 21. mája 2014

Nohy do pozoru!





Už to prichádza- čas sandálok, otvorených špičiek, žabiek! S krásnymi topánkami sa spája veľká zodpovednosť, chce to upravené (najlepšie nalakované )nechty, hladké päty a hydratované nohy. Ak si nezvyknete dopriať profesionálnu pedikúru nič to, doprajte si aspoň domácu. Kým krém na nohy používajú takmer všetky ženy s peelingom je na tom veľa žien akosi pozadu. Prečo? Peeling na tvár a na telo sa berie ako samozrejmosť ale na nohy a ruky sa akosi zabúda. A k tomu nohy sú častejšie ešte viac viditeľné ako telo :)Peelingy na nohy viete zohnať za super ceny a vydržia neskutočne dlho. Mne osobne peeling na nohy vydrží aj rok a pol a to ho používam pravidelne. V lete každý týždeň v zime dvakrát za mesiac.Posledného štvrťroka používam túto voňavú bombu od Himalaye vyhladzujúci peeling na nohy.



To, že je to voňavá bomba nehovorím len tak náhodne, ale preto, že peeling skvostne vonia! Vôbec som to nečakala, peelingy na nohy zvyčajne nevoňajú nijak (možno akurát čisto) a duplom nie sladko, ovocne. Na prvé ovoňanie mi peeling voňal ako šampón – viete šampóny majú takú klasickú jemne sladkastú vôňu. Ale keď som si s ním masírovala nohy voňal trochu ako piňa coláda, proste krása! Peeling má príjemnú konzistenciu, stačí málo a premasírujete si celé chodidlo. Je stredne hrubozrnný, a krúžovými pohybmi si viete dopriať naozaj veľmi príjemnú masáž. Obsahuje čiastočky vlašského orecha, ktorý odstráni stvrdnutú pokožku, citrón, ktorý nohy dezinfikuje a kokos a aloe, ktoré nohy zvláčnia. Má veľké balenie 150ml čo len podporuje môj názor, že Vám peeling kľudne vydrží aj rok a pol.
 




Nakoľko mám celkom problém s tvrdnutím pokožky na nohách do peelingov som zvykla celkom dosť investovať. Pred týmto peelingom som používala Nevo peelingy, pričom jeden Nevo peeling stál 150ml/ 25 eúr. Po tom, čo som vyskúšala tento lacný peeling 150ml/ 4,5 e si hovorím, že to bola úplne zbytočná investícia nakoľko ten drahý peelin nič iné nerobil a tento navyše ešte aj prekrásne vonia. Odteraz budem verná voňavej Himalyi, ktorá mi urobí takú istú službu za málo peňazí. Zoženiete na http://www.mojahimalaya.sk/ .

A čo Vy? Používate peeling na nohy? Ak áno aký? Aj Vám sa stalo, že ste dlho používali nejaký drahý výrobok a potom ste zistili, že existujú omnoho lacnejšie a omnoho lepšie?

21 komentárov:

  1. Peeling na nohy jsem jeste nemela, ale vypada dobre, musi vonet uzasne:)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. peelingy na nohy nepouzivam, pretoze na moje nohy to nema bohuzial absolutne ziaden efekt. na moju kozu "zaberu" len pilniky silnejsieho kalibru, po pouziti peelingu (akehokolvek) nevidno vobec ziaden rozdiel

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si dám vždy peeling a potom pemzujem :) Ide hlavne o to, že nepemzujem všade len na päte, na šlape a na boku palca :) neviem ako sa tá časť volá :) a potom klemba, prsty na nohách a ostatok by ostal mierne suchý a tvrdý a to vyrieši peeling :)

      Odstrániť
  3. Keď už som nejaký peeling na nohy mala, väčšinou to bolo niečo z Avonu a vôbec to neboli zlé v e cičky. Teraz by som rada vyskúšala Scholl výrobky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj Avon robí dobré veci, len zvyčajne menšie balenia :) Ja mám zo Schollom dobré skúsenosti, len mi príde zbytočne predražený. Je síce kvalitný ale rovnakú službu ti urobí Avon, Oriflame alebo Himalaya :)

      Odstrániť
  4. Já mám peeling na nohy od Avonu, je i na ruce :)) a náááádherně voní :) .
    Tenhle vypadá moc zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Avon je tu nejako obľúbený musím skúsiť aj ja :)

      Odstrániť
  5. ja používam od Avonu, a som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nevies nahodou nemaju v tej voni aj krem na nohy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce krémik na nohy majú a podľa recenzií je super ale bohužiaľ nie v tejto vôni :(

      Odstrániť
  7. Peeling nepoužívám, já stímhle moc problém nemám ba naopak mám zatvrdlou kůži v zimě a v létě zázračně zmizí...spíš mám úplně deformovanou kůži na achylovce, od ruzných tlačících balerín a lodiček....já bych chtěla zkusit en schott strojek, hlavně na ty achylovky =/

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och to sa potom máš! Vždy lepšie mať tvrdú kožu v zime keď ju nie je vidieť :)

      Odstrániť
  8. Peeling na nohy nemám, ale občas použiju ten na tělo. Himalaya mě docela zaujala a plánuju pořídit šampon a peeling na obličej, protože ten z LB mi už dochází.

    Short messages by Lucy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam aj jedno aj druhé :) v podstate Himalaya má všetko super takže nemáš žiadnym výrobkom čo pokaziť :)

      Odstrániť
  9. Peeling na nohy nepožívam, ale čoraz viac sa mi značka Himalaya pozdáva. Už mám doma balzámy na pery a antiseptický krém a teraz sa chystám na nejakú masku, ktorá by mi pomohla s čiernymi bodkami. Nevieš mi nejakú poradiť?Viem, že si toho vyskúšala viac, ale čo podľa teba na ne najviac zabralo, uvažujem nad bahennou alebo neem maskou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška na to ti poviem bez sekundového zaváhania jednoznačne Neem!! Najlepšie si zober aj masku aj peeling a to je mega proti vyrážkové kombo!! Raz skúsiš Neem masku a už inú ani chcieť nebudeš. Bahenná je tiež super, ale Neem je proste Neem :))

      Odstrániť
  10. Já používám peeling z Avonu a ten mám hrozně ráda. Tenhle ale vypadá super, takže děkuji za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Presne tento mám. Je úplne super, zatiaľ som ani iný neskúšal, pretože fakt má prijateľnú cenu a a vyhovuje mi :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne