štvrtok 1. mája 2014

Ziaja nechtíková edícia




Už si síce pripadám trochu ako verklik, ale počasie za posledné týždne mi teda riadne rozbúralo moje harmonogramy. Ako začalo byť tuším začiatkom marca pekne teplúčko a minul sa mi môj krém s radosťou som začala používať super ľahší krém ideálnejší na jar a možno aj leto.  Pomaly sa mi začal míňať aj nočný a teraz som úplne rada, že sa mi neminul keď začalo to teplo, pretože by mi na poličke zbytočne nestál jeden ale rovno dva krémy. Tak či onak, ľahký krém mi nestačil, pokožku som mala od vetra červenú, suchú a podráždenú. V zásobe som mala doma nechtíkový krém od Ziaje, ktorý je určený pre suchú a citlivú pleť tak som ho rovno vytiahla a začala používať. Nerada síce načínam dva krémy naraz, ale verím tomu, že keď sa proste zase oteplí a na moju pleť bude tento krém príliš výživný odložím ho na jeseň. Za pol roka sa krému nič nestane, to mám odskúšané a aspoň budem vedieť na jeseň do čoho idem.



Doteraz som bola v tom, že na suchú pleť je najlepší kozí krém, ale keď som vyskúšala tento nechtík musím teda prehodnotiť moje preferencie. Krém je neskutočne hutný a výživný, čo zistíte hneď na prvé vyskúšanie. Pre suchú pokožku je to ako pohladenie, pretože krém hneď pleť upokojí a hydratuje. Krém obsahuje vitamín E, A a medzi hlavné zložky patrí výťažok z nechtíka. Je to naozaj maximálna výživa vďaka ktorej sa vie pleť krásne regenerovať a nepne. Po nanesení je krásne jemná, vláčna a pripravená či už na spanie alebo na make-up. Výhoda tohto krému (okrem jeho funkcií a ceny pod tri eurá) je, že je vhodný ako na ráno tak aj na večer. Ak ho použijete ráno odporúčam potom naniesť make-up s SPF, čo však nie je problém, lebo mám pocit, že make-upy bez SPF už hádam ani nie sú. Mne osobne naozaj krásne pracuje s make-upom, tým, že je pleť po ňom krásne vláčna sa make-up perfektne zapracuje a chytí na každučké miesto na pokožke.
Vo všeobecnosti je vôňa nechtíka zvyčajne dosť silná, niekomu vonia, niekomu nie, ale podľa mňa v tomto kréme nechtík cítiť nie je. Je to čistá vôňa, ktorá mne veľmi pripomína modrú indulonu.





Okrem tohto krému má Ziaja v sade pre citlivú pleť aj nechtíkové odličovacie mlieko a toner. Všetky výrobky majú krásne oranžové balenie, ktoré je veselé a vyzerá pekne na poličke. Toner na rozdiel od krému už po indulone nevonia, ale tam je podľa mňa cítiť náznaky toho nechtíka. Je určený pre citlivú pokožku nakoľko obsahuje tiež výťažok z nechtíka a provitamín B5, ktorý pleť upokojuje a regeneruje. Pre väčšie účinky krému a upokojenie pokožky sa odporúča nanášať pred použitím krému ráno aj večer.
Tak ako aj kozí krém tak aj nechtíkový by nemal chýbať na poličke niekoho, kto rád ušetrí a má suchú a citlivú pleť. Nechtíkový krém je obzvlášť hutný takže ho naozaj odporúčam len suchej pleti, ktorá ho však extrémne ocení. Ak ste si zvykli na používanie tonera a máte citlivú pleť určite vyskúšajte aj ten, za cenu tiež okolo troch eúr  ani nie je nad čím rozmýšľať.
Oba výrobky zoženiete v Tescu či Kauflande a keď už tam budete odporúčam prihodiť aj jednu cestovnú masku, lebo nikdy neviete kam Vás nohy zavedú a o pleť sa treba starať stále! 

A čo Vy? Tiež ste sa nechali dobehnúť počasím? Vonia Vám indulona? Aký krém používate teraz?

10 komentárov:

  1. Ja mam ten toner kupila som ho v akcii pod tri eura a za tu cenu super! J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jej, nová řada, budu ji muset vyzkoušet. Ten pleťový krém rozhodně. Jelikož ale nemám suchou pleť, tak si myslím, že mi bude vyhovovat spíš přes zimu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ak nemáš suchú pleť tak to určite až v zime :) vtedy krásne vyživý!

      Odstrániť
  3. nechtíkové krémy sú super, takže sa po tomto pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oba výrobky vypadají skvěle. Určitě na ně při další návštěvě obchodního centra nezapomenu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite na ne mrkni :) čo ty vieš možno ich nájdeš aj v akcii :)

      Odstrániť
  5. No nevyzerá to zle, Ziaja výrobky majú úžasne vyzerajúce obaly. Ja momentálne používam Dermacol Lift&Matt a som s ním strašne spokojná.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten používa moja mamina tiež je veľmi spokojná :) ten je však na mastnú pleť takže to ja by som bola ešte viac suchá :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne