pondelok 21. júla 2014

Na prírodnej vlne


Ako iste viete pred pár mesiacmi som si henovala vlasy. Ako poriadna blogerka som sa na henovanie poctivo pripravila, a nakoľko som chcela aby mi farba krásne vydržala a aby som mala vlasy krásne zdravé okrem kvalitnej heny som sa vybavila aj prírodnými šampónmi a maskami. Masku som vlastne používala len jednu a o nej som sa rozhodla dnes čosi napísať. Ono henovanie nemusí byť jediný dôvod na to, aby ste sa rozhodli dať vlasom niečo výnimočnejšie a kvalitnejšie, ale u mňa to bol taký spúšťač. Keď už niečo robím, nech to aspoň robím poriadne. Inak, čo sa týka momentálne mojej farby som veľmi spokojná. Vlasy mám  v poslednej dobe naozaj neskutočne pekné, sú zdravé, lesklé, pevné. Treba však povedať, že sa o nich naozaj poriadne starám, používam denne oleje, pravidelne si robím vlasové kúry a dávam si masky. Čo sa týka samotnej farby, tú vo vlasoch už nebadám ale paradoxne mám neskutočne krásne odlesky. 


Maska, ktorú som používala je od Logony a je určená pre všetky typy vlasov. Obsahuje veľký podiel jojoby, pŕhľavy a lopúchového oleja, ktoré pomáhajú vlasy vyživovať a chránia ich pred lámaním. Osobne som sa touto maskou vrátila späť do mojich škôlkarských čias, kedy mi mamina vždy do táborov kupovala žihľavové či lopúchové šampóny. Kedysi veru nebol taký výber ako je dnes :)) Maska vonia naozaj identicky ako tie socialistické prírodné šampóny, ktoré (ak sa ešte vyrábajú) čaká veľký návrat. Nie je príliš hutná, je skôr ako prírodný kondicionér. Na vlasoch ju nechávam pôsobiť 5 minút a potom jednoducho opláchnem. Vlasy sú po nej neskutočne pevné a tvrdé. Nakoľko sa vo veľkom odporúča pre farbené vlasy, moju krásnu farbu a úžasné odlesky pripisujem najme jej. 





Ak ste si vlasy henovali alebo si ich henovať budete je podľa mňa dobré aspoň mesiac po tejto činnosti používať prírodné produkty. Tie henu zafixujú lepšie vo vlasoch a potom dlhšie vydrží. Tento ,,prírodný" mesiac mojim vlasom neskutočne prospel a sú viditeľnejšie zdravšie a krajšie. Maska vychádza na www.bior.sk niečo pod 10 eúr, čo je na Logonu veľmi dobrá cena. Verím tomu, že milovníci prírodných výrobkov si proste prijdu na svoje :))

A čo Vy? Aké máte teraz vlasy? Ste s nimi spokojné?

5 komentárov:

  1. túto som neskúšala ale v DM som si kúpila nejakú prírodnú masku na vlasy..nič nerobila takže nabudúce si asi radšej priplatím za lepšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Juj, aktuálna otázka, že ako sú na tom moje vlasy... :/ Jedným slovom-BIEDNE :( Začali mi neskutočne rednut, doslova mám "kúty"... Celý život som mala dlhé, predlhe vlasiska, kuceravu hrivu, ťažkú hlavu, teraz za posledné mesiace nemám ani polku, už som si aj poplakala kvôli tomu, začala brať zinok, panthenol, kúpila aktivátor, šampón - dúfam, že pomôže, inak sa dám ostrihať nakrátko a to by som asi rovno zosedivela od ľútosti :) V živote už nedopustím, aby sa mojich vlasov dotkli drogériove šampóny, radšej si kúpim drahší prírodný, ako dajmetomu 3 rúže atď...Len si pekne vlásky chráň a v práci a súkromí žiadne stresy, pretože to podľa mňa bolo spúšťačom toho rednutia... Uff, som sa rozsupla teda, dúfam, že Ti nevadia moje vylevy, ale no uznaj-kde sa človeka vyžaluje, keď nie na kozm. blogoch u super blogeriek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och moja to mi je tak ľúto :(( určite bol spúšťačom stres, to tak bohužiaľ býva :( ale to je na druhú stranu to ,,lepšie", pretože keď ti bude po psychickej stránke lepšie vlásky sa môžu pekne vrátiť a možno budú ešte krajšie ako predtým. Myslím si, že prechod na prírodné prípravky tvojim vlasom teraz určite pomôže, nie je to zas až taký veľký finančný rozdiel a kvalita a šetrnosť je na úplne inej úrovni. Moc ti držím palce nech sa všetko zlepší (aj navonok aj vnútri :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne