piatok 7. októbra 2016

Posledné mesiace očami môjho telefónu :)

 Neviem ako vy, ale ja si veľmi rada pozerám svoje fotky v mobile. Je jedno, či sú spred včera alebo dvoch mesiacov, vždy prinesú nejaké pekné zážitky a dnes s vami niekoľko z nich posharujem :)


Milujem burgre! Ale to už asi viete, že? :) tento bol zo skvelého Refresheru, kde po obede budete odchádzať plný ako súdok :)


Ani neviem, či bolo cieľom tejto fotky ukázať nechty alebo náramok, ale s istotou viem, že sa mi páčilo oboje :)


Ochutnali ste už novú bielu Snickers? Pre mňa najlepšia aká na trhu je! Aj keď vždy radšej siahnem po horkej ako bielej čokoláde v spojitosti so Snickers je to ,,nebíčko v papulke :)


Pred mesiacom som si začala omaľovávať :) Je to asi vtedy keď už hype prešiel, ale mne to nevadí :) Už teraz sa teším na ,, dlhé zimné večery" :)


Toto leto som recyklovala oblečenie po mamine :) Mamine zatúžila po ,,duševnej" očiste vyhádzaním polovice šatníka a ja som si schamtala všetko pekné :) Tieto šaty som jej v H&M vybrala a nakoniec aj tak skončili u mňa :)

Grécko! Stále spomínam a stále tvrdím, že to bola moja najlepšia dovolenke ever :) Hneď by som sa vrátila :)
Inak o dovolenke som robila aj video, takže ak ste ho náhodou prehliadli klik:tu :)


Keď sa spojí Grécka kuchyňa s Mexickou je z toho Gréxico :) a aké to bolo? F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-E!


Inak toto leto som poskúšala toľko vzoriek ako asi ešte nikdy :) Malé balenia mi prišli super na cestu a sú neskutočne rozkošné :) Tento Nivea opaľovák mi bol záchrancom, škoda len, že som bola taký lajdák v natieraní.. :/



Jednoznačne najlepší balíček tohto leta :) Stále sa vytešujem :)


Táto fotka bola fotená začiatkom leta kedy som mala dosť často nálady ,,užívame si leto" :) potom som sa toho tepla a slnka presýtila a koncom leta by som napísala skôr ,,prežívame leto" :) Stále sa teším, že už je jeseň :)


Som na seba a manžela hrdá, že sme sa tento rok poctivo bicyklovali a sezónu ešte nezahajujeme!


K športovaniu patrí samozrejme super deo ochrana a ja momentálne fičím na Nivea Fresh Flower, ktorú nájdete jednoznačne najlacnejšie na http://www.parfemy-elnino.sk/. V dnešnej dobe sa už v drogérii neoplatí kupovať naozaj takmer vôbec nič, keď majú e-shopy také bezkonkurenčné ceny. Nivea vonia veľmi príjemne, sviežo a čo teraz v lete oceňujem je, že sa nebije s mojím parfémom. Na bicykli je to samozrejme jedno, tak na seba Jo Malone naozaj nestriekam :) ale do roboty, to je už iná vec :)


Konečne máme doma trúbu! Woup woup! A môžeme si užívať ,,potravinový junk food" :) ale no, aj také niekedy treba :)


Ak by ste si mysleli, že Starbucks mánia ma prešla, nie nie :) Stále ma drží :)


Aj cez leto som sa o seba snažila starať a chodila poriadne na kozmetiku :) A niekedy som veru vyzerala aj dosť strašidelne :)


Tieto dve fotky svedčia o tom, že aj v robote môže byť dobre :) Jeden piatok sme tabuľky a meetingovky vymenili za návštevu Bojníc :) A že to stálo za to!



A to najväčšie a najlepšie nakoniec :) rozlúčili sme sa s naším starým bytíkom a kúpili sme si nový :) Tento vám určite ukážem aj ho budete vídavať vo videách, len ešte čakáme na nejaké časti prerábky a keď bude tip top, nebojte sa bude tour :)


Ak sa vám takýto príspevok páčil dajte vedieť, kľudne ich budem robiť pravidelne :)

A čo vy? Čo by sa našlo vo vašom mobile? 


20 komentárov:

  1. Všude ti to vážně sluší! :)
    A ta první fotka - no prostě mňam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teším sa na byt tour! :) A šaty po mamine sú krásne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taktiež rada maľujem.Je to dobré odreogovanie od všetkého.Šaty vyzerajú úžazné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja stale resetujem hlavu pri omalovankach, dokonca mám predplatné z nemecka a to Ausmalen nach Zahlen...
    Vyťahova fotka super kabelka ;)
    Hambac vyzerá famózne, to že si dokázala žiť bez rúry máš môj obdiv, to by som ja nedala :)

    A inak fajn zhrnutie, mne sa páčil tento príspevok a určite aj keď bude znova taketo niečo bude to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa tesim a o to viac nabudúce rada pripravím zase :) inak ty si potom omalovankovy fajnsmeker :) mne síce este ostáva vela omaľovániek v tejto knihe ale uz teraz sa tesim ako si kúpim dalsie :)

      Odstrániť
  5. Tyhle články jsou nejlepší :)) Super fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úplně si mě vrátila do mého dětství s těmi Bojnicemi. :D Pamatuju si, jak jsem tam jednou byla na noční prohlídce a už mě tam nikdy nikdo nedostal! :DD
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako vidím, svoj život si užívaš plnými dúškami, čo sa mi nesmierne páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bojnice sú krásne miesto na výlet <3
    A pohodlné bývanie v novom bytíku! :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já mám tyto příspěvky ráda, sama je přidávám:)) Super fotky, jde vidět, že sis užívala:) na kolo jsme občas taky zajeli:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásne fotky z Grécka! Do Bojníc by som aj ja chcela zavítať keď si na to konečne nájdem čas. Šaty z H&Mka ti naozaj svedčia rovnako aj tie žlté nechty. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No, keď som videla tú prvú fotku.. mňaam!A teším sa na roomtour :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne