utorok 13. júna 2017

Jo Malone Mimosa&Cardamon



Myslím si, že keď si raz kúpite Jo Malone parfém u jedného nikdy neostanete. Pretože z nejakého neznámeho dôvodu sú ako taká malá závislosť a keď máte jeden chcete ďalší a ďalší. Ja mám tento tuším tri mesiace a odkedy som ho dostala poškuľujem po ďalšom :) Ale kým sa dostaneme k môjmu sneniu, poďme na môjho súčasného miláčika Jo Malone Mimosa&Cardamon


Mimosu a Cardamom som objavila ešte pred dvoma rokmi ale pokaždé, keď som ju voňala opakovane prechádzala som štádiami chcem- nechcem. Tým, že Jo Malone je cenovo niekde inde, tak si dvakrát rozmyslíte, či sa vám páči alebo nie. Ja som teda bola na vážkach - nie, že by sa mi nepáčil, ale skôr som sa bála koľko na mne vydrží. Dilemu za mňa vyriešil manžel, ktorý mi ju kúpil ako darček. Skoro som onemela od radosti :) Jednak dosť, že taký pekný darček len tak a jednak veľké balenie :) To bolo radosti!

Samotná vôňa patrí k novším prírastkom a na trhu bola uvedená ako unisex vôňa v roku 2015. Jej základom je štiľavý kardamón a mimóza. Samotná vôňa je presne podľa môjho gusta! Je pudrová, jemne sladká ale zároveň svieža a vonia úúúplne ale úúúplne netradične. 



Najúžasnejšie na nej je, že vonia veľmi príjemne a nevtieravo. Je to čistá, svieža vôňa, ktorá nikdy nebude nikoho obťažovať a ak by ste si ju kúpili naslepo neverím, že by vám nesedela. A to som kedysi povedala, že si neviem predstaviť kupovať Jo Malone naslepo. Za mňa inak ideálny letný parfém!

Jo Malone Mimosa&Cardamon zoženiete aj na Notino za cenu od 66 € (podľa veľkosti). Je to také malé guilty pleasure, ktoré robí radosť pokaždé keď si ho na seba dáte :)

A čo vy? Čo je vaše guilty pleasure? Kozmetika? Či niečo úplne iné? Máte doma nejaký niche parfém?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne