streda 4. marca 2020

Avon Aromatherapy


V mojej poslednej Avon objednávke bolo veeeeeeeeeeeeľmi veľa dobrých výrobkov. Ale že extrémne veľa! Ak ste náhodou nevideli video plné inšpirácie stále si ho môžete pozrieť tu:klik. A rovno vám aj napíšem, že moja ďalšia objednávka je na ceste takže verím, že tam budú rovnako dobré veci a pribudne ďalšie video. Inak teším sa, že sa vám to video tak páčilo :) mňa fakt veľmi bavilo točiť :) No ale späť k téme. V zalinkovanom videu som spomínala nočnú masku Avon Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep (dlhší názov nebol? :) a bola som zvedavá aká bude. Zvedavá a plná očakávania. Podľa popisu to totiž znelo ako maska snov :) je nočná! je levanduľová! obsahuje kamilku! Och och! Čo viac? A keďže už mám viac ako polovicu minutú je načase aby ste na ňu dostali plnú recenziu :)

Čo je na maske iné od nočných masiek, ktoré mám doma je, že má gelovú konzistenciu. Je to celkom nezvyk, pretože väčšina masiek, ktoré mám doma a sú na noc majú skôr krémové a hutné konzistencie a táto je ako hutnejší gél.


Vôňa bola presne taká ako som očakávala! Och! Krásna levanduľová ale nie veľmi výrazná, taká akurát. Taká, ktorá večer príjemne poteší, uvoľní ale ,,nezasmradí" celú izbu. Je to akoby mix levandule s nejakým hydratačným krémom - proste príjemná relaxačná vôňa. Maska je neskutočne dobre hydratujúca a vsiaka sa relatívne pomaly - čo je super. Ak si totiž pamätáte Natura Siberica, ktorú mám doma sa mi vpije hneď a pokožka ma ešte veľakrát stihla pred zaspatím pnúť takže som si masku musela nanášať druhýkrát, čo tu naozaj nehrozí.

Aj keď je to gél pokožka nie je ulepená a ráno je bruálne jemná, hebká a taká nafufňaná. Kvôli tej vôni je to určite moja najobľúbenejšia maska na noc akú mám doma a vrelo vrelo odporúčam :)

A teraz som zvedavá - podľahli ste aj vy trendu nočných masiek?

1 komentár:

  1. Úžasná maska taktiež ju mám doma a je presne podľa očakávania. Vôňa je úžasná, konzistencia úplne super. Takže za mňa odporúčam všetkými 10mi. 😍

    OdpovedaťOdstrániť