štvrtok 16. júla 2020

OMG.OMG. Avon Jelly.


Pred pár dňami mi došla moja posledná letná Avon objednávka a odvtedy sa mi zlepšili dni :) Popravde som si nebola istá, či som si fakt neobjednala zbytočné blbosti, ale pravda je taká, že taký šok, aký som zažila, keď som začala veci používať som už dlho nemala. Očakávala som ok veci, povedzme si pravdu, objednané pre radosť a došli mi fakt pecky. Tak vám ich rovno rýchlo recenzujem, nech si ich viete objednať aj vy, ak vás zaujmú.



Vec, o ktorej som trochu pochybovala, či som si mala alebo nemala objednať bola určite Jelly kolekcia. Aktuálna letná novinka plná zaujímavo vyzerajúcich vecí, ktoré mohli a nemuseli vypáliť dobre. Fakt mám rada všetky nové druhy konzistencií, preto ma to strašne lákalo, ale na druhú stranu, nebola som si istá, či už nie som na takéto ,,blbosti" stará :) Každopádne moja neracionálna stránka zvíťazila a objednala som si balzam na pery, líčka a rúž v jednom a očné tiene.

Jediná vec u ktorej som nemala až také pochyby bol určite balzam na pery. Povedzme si pravdu, tak sa moc veci nedajú pokaziť :) Vybrala som si verziu Avon Jelly Sheer Pink, pretože mi prišiel ako najviac využiteľný a eventuálne by mohol dať lesk a hydratáciu každému matnému rúžu (tie inak stále používam najčastejšie).

A teraz prekvapenie číslo jedna :) ten balzam je totálna pecka. Má krásne elegantné čierne balenie, za ktoré sa fakt nebudete hanbiť, keď si ho hocikde vyberiete a o tej vôni sa vám hádam bude aj snívať.

Je to prekrásna letná marhuľovo/broskyňová vôňa a ja sa jej absolútne neviem nabažiť. To balenie a tá vôňa je tak krásna, že tento balzam je fakt dobrý adept na darček pre nejakú kamošku. Má veľmi príjemnú a brutálne mastnú konzistenciu.

Asi fakt môj najobľúbenejší balzam, čo mám teraz doma a hneď som si ho zobrala do kočíka, nech si ho môžem užívať čo najviac :)



A keďže už viete, že o balzame som až tak nepochybovala, tak viete, že ideme na veci u ktorých som si nebola až taká istá :) Prvá je Avon Jelly Eye Glaze v odtieni Taupe Dew. 

Čo ma nakrklo k tomu, aby som tieto tiene vyskúšala bolo, že milujem Avon Mark. mastné kelímkové očné tiene. Držia hodiny, sú fakt krásne a veľmi jednoducho a dobre sa používajú. Dáte si na oko prstom jeden mono tieň a máte pokoj. Nemusíte riešiť tieňovanie, kombinovanie farieb - jeden jediný tieň a ste pekne vybavené. Problém Mark tieňov však je, že nemajú príliš veľa odtieňov, takže keď som videla tento akoby bronzovo červený hneď mi chytil oko. Nebola som si však úplne istá tou gélovou konzistenciou, ale povedala som si, risk je zisk.



Tá farba je úplne dokonalá. Nádherná výrazná bronzová farba s krásnymi odleskami. Použitie je hádam ešte jednoduchšie ako pri Mark tieňoch - jemne namočíte prst do kelímka a nanesiete na oko. Bum! Vybavené!

Prstom rozmažete a už si len užívate krásny make-up! Nakoľko ich teraz nosím fakt asi každý druhý deň len malý tip - nedávajte si ich v dni, kedy je mega teplo. Do 25 stupňov vydržia fakt pekne celý deň, ale keď sa teploty dostanú cez 30 tak sa začnú vpíjať.
Povedzme si pravdu, ak nie ste na materskej na ihrisku tak nemáte problém :)




A tu sa dostávame k poslednému výrobku, ktorý som si fakt nemusela objednávať a fakt skončil ako môj mega, mega, mega najobľúbenejší. V ponuke bol aj Avon Jelly Sheer Lip and Cheeks gél v odtieni Mauve Melt. 

V zásade multifunkčný výrobok na pery a líčka, čo ocení každý kto cestuje alebo kto nechce veľa riešiť. Ja som si za posledné roky dosť zvykla na multifunkčné výrobky a mám ich fakt rada, pretože jedným prstom rýchlo vyriešite aj líca aj pery a máte pokoj. A hlavne - nepotrebujete štetce. Kiež by niekto vymyslel prstový púder :)

Každopádne! Dôvod, prečo som sa tak zamilovala do tohto výrobku je tá farba. A tá konzistencia. 
Keď mi objednávka došla sedela som na zemi s Améliou a pozerali sme si, čo dobré došlo a len tak zo srandy som si dala na pery tento rúž. Fakt stačilo len jemnulinko namočiť prst do kelímka, ten gél sa hneď otlačil silno a pigmentovane na prst a vy ste si proste prstom prešli pery. A potom možno pol hodinu na to idem okolo zrkadla a skoro som odpadla. Tak dokonalo nádherná farba! Wow! Je to taká nude/ružovo/bronzová farba, ktorá vyzerá ako pery na dovolenke. Total divný opis ale je to tak krásne namiešaná nude farba, že aj keď mám doma asi 30 nude rúžov ani jeden nie je zďaleka tak krásny ako tento. Dokonalé vyváženie béžovej a ružovej s nádherným leskom. WOW. 



Výdrž je fakt brutálna a výrobok navyše ani nevysušuje pery. Skúšala som ho aj na líčkach a zase mega nadšenie. Prekrásna farba, ktorá úplne rozžiari tvár a dodá jej neskutočne krásny lesk.

Keď píšem túto recenziu vlastne ani neviem, ktorý výrobok mám radšej. Skôr že všetky sú fakt mega a ani jeden neoľutujete.

A čo vy? Objednali ste si niečo Jelly?


2 komentáre:

  1. Na ten balzam si ma úplna namotala :) Ja takéto balzamy používam denno-denno, takže určite si ho musím objednať. Ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne