pondelok 31. augusta 2020

Posledný letný týýýždeň


 Asi prvýkrát po dvoch rokoch píšem túto vetu a mám trochu zvláštne pocity. Keď začínalo leto hovorila som si, že omg už nech je koniec ako toto strašné obdobie prežijeme ale teraz, keď končí, neviem, prežili sme ho viac než dobre a teraz mi je to trochu ľúto. A hlavne, už len jedno leto a príde škôlka a to mi dáva taký nejaký veľký mentálny countdown a asi aj trochu smútku. Ale šup, preč s týmito myšlienkami o tom vôbec nie je dnešný post :)

Tento týždeň si ešte pekne poslednýkrát užijeme leto a ja vám ukážem zopár vychytáviek s ktorým si ho ešte trochu užijete aby sme sa potom o týždeň-dva mohli rozlúčiť a pomaly sa tešiť na všetky popadané listy a babie leto. 

V každom časopise, čo teraz čítam sa vo veľkom odporúča urobiť si pekný telový reset od hlavy po päty - to znamená, poriadne a pravidelné peelingy, nech sa zbavíme tej letnej namáhanej pokožky, masky, ideálne kaderníčka a manikúra a pedikúra. 

A čo je lepšie, ako robiť si poriadny peeling s niečím s čím sa letné spomienky budú doslova kotúľať? Ja si posledné týždne extra užívam Avon Aloha Monoi telový peeling, ktorý je hádam najlepší, aký som za poslednú dobu mala. Krásna kokosovo-piňakoládová vôňa, ktorá pripomína nejaký tropický ostrov a úplne brutálna konzistencia.

Peeling má stredno-hrubozrnnú konzistenciu, takže to nie je taký ten rozdierač pokožky a zvládne ho podľa mňa skoro každá pokožka. Tým, že konzistencia je krémová je veľmi príjemný a pokožku nijak nedráždi len pekne prečistí.

Za mňa naozaj mega voňavá vecička, s ktorou si peelingovanie určite užijete, aj keď ho nemáte radi :)

A čo vy? Plánujete v septembri kaderníčku/kozmetičku?

2 komentáre:

  1. Už jen ten obal neskutečně láká. Osobně moc peeling nepoužívám a když už, tam právě v létě. To dostává pokožka hodne zabrat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne to ten obal predal, takže úplne chápem, čo hovoríš :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne