piatok 11. decembra 2020

Neparfumové balíčky

 Pred dvoma týždňami som vám písala tip na parádnu Lancome darčekovú sadu. Ak sa vám priznať, ja som ju nakoniec kúpila trikrát :) Lebo cenovo išla v jednom momente na 21€ a samotná riasenka stojí tuším 26€ alebo 28€ a tam boli navyše ešte ďalšie dve veci. A keď som vyberala medzi rôznymi alternatívami našla som kopec pekných kaziet a tak som si povedala, že vám ukážem môj top výber kozmetických kaziet v darčekovom balení. 



Tak ten Lancome už poznáte, ten vám nejdem písať :) i keď opakujem, je to fakt mega mega mega darčeková kazeta :) Ak by sme mali ísť od najdrahšej a hľadáte niečo super luxusné tak si určite pozrite Bobbi Brown Holiday Wish Deluxe Collection. Och to je nádhera! Líčiaca darčeková kazeta, ktorá obsahuje krásnu a kvalitnú kozmetickú taštičku (videla som ju naživo) jej ikonické tiene, púder, štetec a kooopec ďalších praktických výrobkov. Za mňa túto kazetu odporúčam niekomu, kto vie kto je Bobbi Brown, resp pozná jej kozmetiku - aby si ju naozaj prijímateľka užila a tešila sa, aký luxus dostala :)



Druhá kazeta je ďalšia kazeta, ktorú som ja osobne niekomu kúpila, takže máte ďalší osvedčený tip. Je ňou Yves Saint Laurent Touche Eclat kazeta. Je treba niečo viac hovoriť? Ikonický korektor a krásny červený rúž je proste dokonalá vianočná topka. Zabalené v peknej darčekovej krabici - jednoducho kombo, ktoré poteší nejednu kozmetickú maniačku. Och! Kiež by to aj mne niekto kúpil :)



Tretia kazeta je podla mna mega, ale mega brutálna a odporučila by som ju určite mladším babám, asi nie maminám a tetám. Benefit BADgal to the bone kazeta je podľa mňa potešenie pre oči aj pre pokožku. Kazeta má netradičný tubusový tvar a ukrýva výber toho najlepšieho z Benefit-u. Slávny Hoola bronzer, blogermi ospevovanú BADgal riasenku a podkladovú bázu. Ak mám byť úplne úprimná ja som z Benefitu nemala ešte nič, takže toto by bol pre mňa super spôsob ako spoznať ich výrobky. A to krásne balenie by bola iba čerešnička na torte.


A mojim posledným tipom je kazeta na ktorú budem striehnuť ja ak budú náhodou povianočné výpredaje a to je Loreal False Lash Bambi Eye, Loreal robí podľa mňa najlepšie kazety - pretože sú tam vždy veľké plnohodnotné produkty za super cenu. Ako tu - Bambi riasenka a ich paráda linka za cenu okolo 13€. Teraz ako na to pozerám, si ju možno kúpim aj bez akcie :D 


A čo vy? Máte tipy na nejaké parádne neparfumové kazety? Ktoré sú za vás top?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne