piatok 29. januára 2021

Pre Popolušku, čo vydrží byť hore :)

Také predstavy som mala o tohtoročných Vianociach a Novom roku :) Poznáte to? Že povedzte tomu hore svoje plány a on vás vysmeje :) No mňa by vysmial teda určite :) Každopádne, keby sme nešli spať na Silvestra o pol deviatej večer tak by som určite použila jednu z týchto dvoch paletiek, pretože ak ste ako ja a nemali ste ešte nikdy Gabriella Salvete paletky na oči - strácate :) Ale človek sa učí stále a ako často hovorím, lepšie vedieť neskôr ako nikdy!


Ja osobne Gabriellu Salvete vnímam najmä cez ich laky na nechty - tie používam roky rokúce a tvoria podľa mňa dobrú štvrtinu celej mojej zbierky. V pomere cena/kvalita sú proste top, tak načo vymýšľať inde keď si viete pekné laky kúpiť doslova za euro. Teda na Elnino :) neviem, koľko stoja inde. Ale keď som videla tieto paletky chcela som ich veľmi vyskúšať, pretože sa mi hodili do mojej Silvestrovskej vízie :) 

Ak sledujete môj blog tak viete, že nie som úplne veľký experimentátor s farbami. Myslím, že svoje zelené a modré obdobia som si už prešla a jediná farba, v rámci ktorej si ešte niekedy zaexperimentujem je fialová. Tá ide pekne aj s hnedou a za tie roky som sa ju naučila celkom pekne používať. Na náš romantický bublinový silvester som mala nachystané pekné fialové šaty a pôvodný plán bolo nachystať vám pekné líčenie s touto Moon paletkou


Paletka má šesť naozaj prekrásnych tieňov, ktoré sa nanášajú a hlavne držia jedna radosť. Aj minulý týždeň som v recenzii dávala veľký dôraz na slovo držia - pretože v poslednej dobe ma sklamalo pomerne veľa tieňov, ktoré nedali toto chladné počasie a kým som došla domov z pomerne krátkej prechádzky zrazu som mala akoby odlíčené oči. A to fakt od žiadnej paletky neočakávam. Práve naopak. Tieto tiene držia krásne aj bez použitia bázy a dajú sa medzi sebou super kombinovať. Môj osobný favorit je prvý, druhý a tretí odtieň v spojení s peknou bronzovou. 

Nebudeme si však klamať, fialová je fajn, ale stále trochu výzva. Mojím mega, ale že mega mega mega obľúbencom je nude verzia s názvom Romantic.

Och nechám vám chvíľu, pozrite sa na ňu aká je krásna! Ach. Nááádherná!


Paletka má šesť prekrásnych odtieňov a ako môžete vidieť vynositeľné sú úplne všetky. Moje najobľúbenejšie odtiene sú tretí a štvrtý - tie sú prekrásne lesklé, maslové a je vyslovene radosť nanášať ich. Majú tak brutálne krásnu konzistenciu, že ma tak baví maľovať sa s nimi, že ich používam skoro každý deň. Akurát potrebujem doladiť riasenku, neviem či to bolo snehom, alebo chladom ale tak sa mi rozmazáva riasenka, že to som ešte nikdy nezažila.

Keď nechcem nosiť riasenku tak používam len mix prvých dvoch, jemne trblietavých nude tieňov. Tie pekne rozžiaria oko a otvoria ho.

Tiene sú krásne pigmentované, neopadávajú a krásne sa medzi sebou miešajú. Za cenu okolo 4€ táto paletka ozaj, ale ozaj nemá konkurenciu.


A čo vy? Máte tip na dobrú vodeodolnú riasenku?
 

2 komentáre:

  1. Paletky vypadají krásně ! A tip na voděodolku? Já mám teda Lancome Mon Sieur Big ale jinak voděodolkám moc neholduju :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherná paletka, přesně takové stíny miluji.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne