streda 16. júna 2021

Deň otcov sa blíži

 Darček pre mladého ocina

Och! Darčeky ku Dňu otcov sú pre mňa jedna z najťažších úloh vo všeobecnosti. Doteraz som ich musela riešiť len pre môjho ocina ale posledné roky ich za Améliu kupujem aj manželovi. Akože aby ste sa nezľakli, to nie je, že si sťažujem, darčeky kupujem fakt rada, len povedzme si pravdu, tým chlapom fakt ťažko. Ale tento rok stáli hviezdy trochu pri mne a ocino mi dnes asi prvýkrát v živote naznačil, čo by chcel a manželovi som našla niečo, čo by ho mohlo potešiť. Ak ste ako ja a kupujete tiež manželom za detičky darček ku dňu otcov mám pre vás super tip, ktorý poteší či už ku Dňu otcov alebo k nejakému inému sviatku. 

Loreal Paris Barber Club

Sú rôzne tipy chlapov :) ale keďže vidíte na mojom blogu, že manželovi kupujem kozmetiku veľmi rada toto je niečo, čo viem, že ho isto veľmi poteší. Keď som pred pár mesiacmi hľadala inšpirácie na to, čo kúpiť manželovi k sviatku našla som, že Loreal má pomerne veľký sortiment pánskej kozmetiky, ktorá vyzerá tak dobre, že by som ju najradšej vyskúšala aj ja :) Objednala som viacero vecí a aj vám ich pravdepodobne postupne ukážem, ale dnes začnem s jednou, ktorá je podľa mňa najuniverzálnejšia a to je Loreal Paris Barber Club čistiaci gél na bradu, tvár a vlasy. 

detail používania Loreal Paris Barber Club čistiaceho gélu

Tým, že vlasy a tvár si pravdepodobne umýva každá naša polovička toto mi príde ako niečo, čo by mohlo zaujať najviac. Gél má krásne balenie, presne ako keby ste to kúpili u nejakého Barbera a určite poteší nielen pri používaní ale aj pri pohľade na poličke. Osobne si myslím, že vyzerá luxusne a draho ale popravde stojí čosi cez 5 €, čo je cena bežného šampónu na vlasy. Ja som ho našla na Notino, a vrelo radím, že ak majú vaše polovičky radi kozmetiku - alebo ju aspoň tolerujú popozerajte si sekciu pánskej kozmetiky a nájdete tam pekné (a nie drahé) gély.

Loreal Paris Barber Club čistiaca pena na tvár, fúzy, vlasy

Ak bude mať gél úspech nájdete tu niekedy aj recenziu, ale pre zatiaľ aspoň pekný tip. Dúfam, že sa manžel mixu darčekov poteší a sama som zvedavá, čo mu bude o pár rokov kupovať Amélia, keď bude veľká :)

A čo vy? Máte darčeky pre ocinov? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne