piatok 4. marca 2022

Nivea Energizujúca pleťová kúra

 


Pleťové séra sú moja láska! Každý ich používame inak a asi je aj jedno ako, hlavné je, keď sa u vás doma nachádzajú a raz za čas im dáte šancu. Ja pleťové kapsule používam vždy keď miniem nočný krém a je to ako malá týždňová ceremónia :)

Pleťové séra striedam, lacnejšie, drahšie podľa nálady a poviem vám jedno, z toho kopca, čo som vyskúšala som nemala pocit, že by drahšie sérum znamenalo zázraky. Zázraky robí pitný režim, dobré odličovanie a pravidelná pleťová rutina.

Moje posledné sérum bolo od Nivea Q10 Energizujúca 7 dňová pleťová kúra pre unavenú pleť s prvými vráskami. 


Kúra obsahuje 7 sklenených ampuliek a jeden plastový otvárač ampuliek, ktorý neviem dostatočne vynachváliť. Sklenené ampulky sú naozaj super, udržujú sérum vo výbornej kvalite avšak neviem ako vy, ale ja sa úplne nevyžívam v otváraní. Vždy sa bojím, že sa mi kapsula rozštiepi v rukách a porežem sa. Vďaka malému plastovému krytu viete kapsulu ľahko otvoriť a určite sa neporežete. 

Kapsule majú jedinečnú konzistenciu, ktorú som ešte nikdy nezažila - je oranžová, pomerne hustá a mazľavá. Nesteká z rúk a veľmi dobre sa nanáša. Jedna kapsula vám veľmi bohate pokryje tvár, krk a dokonca aj dekolt. Použitie je naozaj veľmi príjemné a určite odporúčam vyhradiť si trochu času a dopriať si aplikáciu aj s malou masážou.

Aby som ešte dodala - kapsule sú určené pre unavenú, šedú pokožku, ktorá potrebuje trochu energie a nakopnutia. Ampula obsahuje koenzým Q10, vitamíny C a E a pomarančový extrakt. 


Žiadalo by sa mi napísať, že po siedmich dňoch je pokožka vyhladená a rozžiarená, ale pravda je taká, že mám taký pocit už po prvom dni. Je to akoby sa pokožka nakopla, nabrala energiu a jas do života. 

Za cenu okolo desať eúr je to určite môj tohtoročný víťaz a som zvedavá, či toto sérum ešte tento rok nejaké prekoná. Z tohto Q10 radu má Nivea aj krém a micelárku, a po tejto skúsenosti určite vyskúšam aj tie, veď kto by nechcel mať neunavenú pokožku :)

A čo vy? Robíte si doma pleťové kúry?





0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne