piatok 4. novembra 2022

Najlepší zimný kamarát - Mario Badescu

 Mario Badescu Glycolic Eye Cream

Tak dlho som chcela vyskúšať hocičo od Mario Badescu, že keď som si všimla, že ho majú na Elnino a navyše za fakt super ceny myslela som, že by som sa mala štipnúť. Neexistuje hádam žiadny časopis a žiadna beaury Guru, ktorá by túto značku neospevovala a keďže je to ešte v relatívne v pohode cenovej rovine povedala som si, že idem na to.



Dlho som vyberala, čo skúsim až som nakoniec zakotvila pri Glycolic Eye Cream, pretože sa mi míňal môj očný krém a pretože očné krémy sú niečo, o čom si myslím, že tam sa oplatí investovať. Cena na Elnino bola 17€ a krém má navyše pomerne veľkú veľkosť na očný krém - 14g. 



Mario Badescu má na výber viacero očných krémov, vyberáte si podľa problémov, ktoré potrebujete riešiť. Ten môj je protivráskový krém, hlboko hydratačný a vyživujúci. Vďaka kyseline glykolovej pomáha zjemniť vrásky a pigmentové škvrny a čo je dôležité, obsahuje extrakt z listov olivovníka, ktorý je obzvlášť super pre suchú pleť a v kombinácii so včelým voskom funguje ako ochranná bariéra, ktorá v sebe udrží všetky ochranné látky. 

A to je vlastne dôležité napísať a prízvukovať, že zrovna tento krém je ideálny pre ženy (ale aj pánov), ktoré majú suchú pleť, pretože krém je extrémne výživný a mastný. Neviem si predstaviť, že by si tento krém dala moja mamina s mastnou pleťou, ale poviem vám, moja pleť, čo je ako sušienka má také potešenie ako ešte nikdy. A obzvlášť teraz, keď nám začalo obdobie vetra, chladu a zimy ako dnes. Pokožka je dokonalo premastená, ošetrená, hydratovaná a zároveň viete, že sa staráte aj o jej vrásky a výzor. Myslím, že ešte nikdy som nemala tak ošetrujúci krém ako je tento a opäť sa mi len potvrdilo, že sú naozaj výrobky, do ktorých sa oplatí investovať.

Krém má inak čistú vôňu a veľmi dobre sa nanáša. Úľavu pocítite v zásade okamžite a je to veľmi príjemné. Asi ste už doteraz navnímali, že vrelo vrelo odporúčam :)

A čo vy a ,,známe" ,,neznáme" značky? Čo dobrého ste objavili? 

1 komentár:

  1. prosíme videjko na youtube konečne súhlasím so všetkými

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne