utorok 17. januára 2023

Chloe Eau de parfum naturelle

 Raz milovník Chloe, vždy milovník Chloe



Ak sledujete môj blog tak viete, že odkedy prišla klasická Chloe Chloe na náš trh som jej najväčší fanúšik. Dokonca by som povedala, že som ešte väčší fanúšík - svoju prvú Chloe som si išla kúpiť do ďalekého rakúska :)) pretože u nás ešte vtedy nebola. Stále si myslím, že klasická Chloe Chloe je jedna z najkrajších voňaviek vo všeobecnosti ale pravda je taká, že osobne mám veľmi rada aj jej variácie. Doma mám verziu Rose a aj Tangerine a tak bolo jasné, že keď vyšla verzia Naturelle musela som ju ovoňať.



Popravde som sa odhodlávala dosť dlho, pretože zvyčajne nič čo má v názve ,,naturelle" nie je moja šálka kávy. Ale to nie je ani Tangerine :) a tá mi veľmi sedí. Tak som si povedala, že idem na to, a zrazu wow. Chloe Eau De Parfum Naturelle opäť predčila moje očakávania. Človek by povedal, že ma už Chloe ničím neprekvapí, ale pravda je taká, že veru prekvapila. A riadne!




Táto verzia v sebe nesie jemné púdrové tóny klasickej Chloe ale je iná. Aj napriek tomu, že v sebe nesie púdrový náznak viac ho prebíjajú kvetinovo ovocné tóny a to (prekvapivo) z tejto verzie robí pomerne silný a výrazný parfém. Mne osobne príde, že je to najvýraznejšia Chloe čo mám doma a aj keď si dám len dva streky je ju silno cítiť celý deň. Pôvodne som si predstavovala, že to bude moja letná Chloe, ale popravde nie som si istá. Príde mi to ako krásna jarná vôňa na prvé dni, keď po zime vykukne slnko. Medzi hlavné tóny patrí ruža a citrusy, čo vytvára naozaj krásny a jarný mix. 




Za mňa je to ďalšia extrémne vydarená vec od Chloe a som rada, že som verila mojím predošlým skúsenostiam a nenechala som sa odradiť názvom. Určite odporúčam vyskúšať a ktovie, možno si tiež nájdete nového obľúbenca. Ja mám Chloe z https://www.parfemy-elnino.sk/ kde na ňu mali bezkonkurenčné ceny.

A čo vy? Je tu nejaký fanúšik Chloe?

5 komentárov:

  1. Taky se stávám fanynkou Chloe díky Ježíškovi manželovi :) nadšení plně sdílím :D..byla to Chloe Nomade na Vánoce 2021 a teď Chloe Love story... ta je opravdu krásná, pudrová, romantická. Určitě sbírku časem rozšířím, moc děkuji za tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja parfémy veľmi nemusím ale nad touto značkou som rozmýšľala, len ja som fakt ten typ, ktorý parfémy nenosí tak sa bojím do toho investovať. Ale tento vyzerá super

    SKINCARE OD MYAUSTRALIA.EU

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne