streda 13. decembra 2023

Najkrajšia paletka

 Keď som si myslela, že ma už nič neprekvapí


Revolution paletka

Už som to písala viackrát ale v podstate som dospela do veku, kedy sú moje najčastejšie objednávky hlavne na dokúpenie vecí, ktoré sa mi míňajú než na objavovanie nových vecí. Ale :) pred pár týždňami som robila vianočné nákupy na Notino a nedalo mi niečo neprihodiť aj pre seba, hlavne preto, že posledné mesiace si vážne užívam hranie sa s paletkami a farbičkami. Aby ste si nemysleli :) stále v tej mojej béžovo/hnedej farebnej škále, ale aj to sa ráta :)

Revolution Regeneration Paletka


A tu sa dostávame k jádru pudla akoby povedala babička môjho manžela a idem vám ukázať úžasnú paletku, ktorú som objavila pred pol rokom a pozerala som na ňu vo svojom wishliste hádam každý týždeň a konečne už prišiel jej čas :)

Paletka sa volá Revolution Pro Regeneration a keď sa na ňu pozriete podľa mňa musíte hneď chápať prečo som sa do nej zaľúbila :) Paletka obsahuje 18 krásnych tieňov a dovolím si povedať, že všetky sú použiteľné a denno-denne využiteľné. Ja osobne oceňujem hlavne to, že polovica z tieňov sú trblietavé. Aj keď viem, že trend ide skôr k matným tieňom, ja som stále väčší fanúšik farieb a páči sa mi, že tu si príde každý na svoje. 

Regeneration paletka

Tiene sú inak krásne pigmentované, držia celý deň a oko sa s nimi výborne tieňuje. 


swatche Regeneration paletky

A teraz že čo je najlepšie, je cena ktorá je podľa akcií na Notino okolo desať eúr! No nekúp to :)

Ak teda hľadáte darček pre seba či pre niekoho iného určite si popozerajte Make-up Revolution paletky. Úprimne túto, či hocijakú inú neurobíte žiadnou krok vedľa :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára