piatok 8. decembra 2023

Stále úžasná Nobea

 Moja milovaná Nobea

Nobea korektor


Už si ani nepamätám, koľko recenzií som tu mala na značku Nobea. Je to reálne môj najlepší objav za posledný rok a dovolím si povedať, že som vyskúšala väčšinu ich výrobkov a všetky boli úžasné. Make-up, laky na nechty, riasenky, ceruzky, báza - všetko malo 100/100 bodov. 

Úprimne vám neviem povedať, kde inde okrem Notino Nobea zoženiete, ale keďže Nobea má k dispozícii každý vlastne ani netreba hľadať niekde inde :)

Nobea krycí korektor


Čo si užívam posledné zimné mesiace extrémne je Nobea Day to Day Full Coverage Concealer. Je to jeden z najlepších korektorov, aký som kedy mala. Má super konzistenciu, ktorá je hustejšia a ideálna podľa mňa na tieto zimné mesiace. Najmä, ak ste ako ja a dávate si korektor pod oči, tento je naozaj super, pretože dodá pokožke akoby ešte jednu ochrannú vrstvu navyše. Aktuálne, keď píšem tento článok je v akcii za čosi cez 3€ čo je naozaj brutálna cena hlavne keď si vezmem, že ja som ho kupovala za viac ako 7€. 

skvelý korektor značky Nobea

Korektor je teda hustejší, skvele kryje, má veľmi peknú farbu a čo je dôležité vydrží krásne celý deň. Ja mám odtieň 01 Ivory Beige a na to, že som si ho kupovala naslepo online som neskutočne spokojná. Naozaj jeden z najlepších korektorov, aké som kedy mala.

Nobea lak na nechty



A keď už tu mám Nobeu dávam ešte jeden tip na koniec, lebo je tiež od jednej a tej istej značky a to je aktuálne môj najobľúbenejší lak na nechty - Nobea Gel Like Nail Polish v odtieni Almond Joy. Ak sa vám mám úprimne priznať, ja si už ani nekupujem iné laky na nechty ako Nobea, pretože sú lacné a sú reálne najlepšie na trhu aké sú. Almond Joy je navyše jedna z najkrajších nude farieb, aké som kedy videla a keby som nerada striedala laky, tak by som úprimne rada nosila tento lak kľudne aj stále. Nechty v tejto farbe vyzerajú neskutočne krásne, elegantné, upravené. Ja sa tej farby osobne neviem nabažiť.

Ak ste značke Nobea ešte nedali šancu naozaj veľmi odporúčam, možno sa stane rovnako vašou obľúbenou ako to mám ja :)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára