utorok 12. februára 2013

Valentínsky darček pre pánov :)



Za predpokladu, že oslavujete Valentín a nemáte darček je treba začať brať veci seriózne. Naposledy som Vám písala o tom, čo by ste si mali vypýtať Vy a dnes to bude práve naopak. Ak ste sa doteraz vyhýbali obchodným domom a až teraz ste zistili, že pozajtra je Valentín, nezúfajte riešení je vždy kopec. A keďže pre každú z nás má ten náš najmilovanejší nevyčísliteľnú hodnotu, dnes bude môj príspevok o tom, čo sa tomu vyčíslením aspoň približuje a témou teda sú pánske parfumy resp. Paco Rabanne 1 milion.

Môžeme špekulovať nad tým, či Valentín máte alebo nemáte radi a ak nie, berte to ako všeobecný tip na hocijaký sviatok, ktorý s Vaším milým oslavujete. Paco Rabanne podľa mňa nepatrí medzi úplne tuctové vône a čo sa mňa týka stretávam sa skôr s ženskými verziami ako touto pánskou. Pomerne dlho som sa tejto vôni bránila, nakoľko si ešte z čias kedy som brigádovala v parfumérii pamätám jedného chlapca, ktorý celé svoje ego postavil na tom, že má túto vôňu. No bravo, niekomu stačí tak málo. Každopádne neviem ako Vaši chlapi, ale keďže ten môj je ako straka v mužskom prevedení, obal u nás vyhral na plnej čiare.

Balenie parfumu je ale vážne originálne, zlaté v tvare zlatej tehly. Na tehle je vyrazené logo značky spolu s názvom a voňavka je balená v peknej zlatej krabičke. Čo ma celkom prekvapilo je,že voňavka je pomerne ťažká, čo je pochopiteľne dané naozaj prepracovaným balením ako aj tým, že jej veľkosť je 100ml. Nedá mi nespomenúť ešte jednu výhodu balenia a to, že nemá vrchnák. Niekomu sa to môže dať zbytočné ale pridávam dve výhody: nemáte čo stratiť a bez obáv môžete kupovať tester. 

Čo sa samotnej vône týka je pomerne ťažko identifikovateľná, a aj keď ju má snúbenec už takmer dva mesiace, stále sa neviem prikloniť k tomu, či ide o vôňu viac ovocnú alebo akoby sladkastú trochu do vanilkova. Ide o mix vlastne takýchto dvoch typov vôní, čo vytvára neskutočne krásnu a neopakovateľnú vôňu. Aby sa Vám možno trochu lepšie orientovalo pridávam zloženie:
1, Hlava- mäta, pomaranč, grapefruit
2, Srdce - škorica, koža, ostré noty, ruža
3, Základ - drevo, ambra, pačuli

Je ťažko povedať, či je vôňa skôr na leto, alebo na zimu. Samozrejme podľa chuti, ale ja by som ju skôr dala asi na jeseň zimu. Predsa len existujú citrusovejšie vône, ktoré sa mi na leto hodia ešte viac.

A čo Vy? Priznajte sa, uznávate Valentín? Kupujete si darčeky? Máte už niečo?
Potešila by Vás voňavka? Poznáte parfémy Paco Rabanne?
Teším sa na Vaše komentáre a želám krásny utorok!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne