sobota 2. novembra 2013

Hľadá sa: kabelka

Už niekoľko mesiacov hľadám nejakú peknú kabelku za rozumnú cenu a nič. Nemyslím si, že by som bola nejako extrémne náročná, ale tie v obchodoch mi jednak všetky prídu ako púzdra na laptop (rozumej strašne veľké). Sama síce preferujem väčšie kabelky ale zase odtiaľ potiaľ. Čím väčšia kabelka tým má človek tendenciu napchať tam čo najviac vecí a potom mu tak akurát môže odpadnúť ruka alebo rameno.Druhý problém, ktorý mám je, že mi všetky prídu na jedno kopyto. Buď sú to tašky ako na 50tničky, alebo na 15 ročné baby. Ak hľadám niečo, za dobrú cenu, čo bude štýlové, pekné a proste mi to padne do oka, príde mi to ako nemožná misia. 
Dnes som si celkom dosť pozerala rôzne fashion blogy a nasávala inšpirácie avšak všetky pekné tašky boli buď veeľmi drahé alebo zo zahraničia. Zvažujem teda nákup cez internet, ale poznáte to, ono je to vždy buď hop alebo trop. Ukážem vám, aká je asi moja predstava a keď ste niekde nejakú podobnú videli dajte mi prosím vedieť do komentárov. Inak obrázky tašiek som zobrala zo stránky  http://www.foymall.com/ .
Stránku som objavila pri mojom lovení tašiek, očividne fičí u nemeckých blogeriek a nájdete tam naozaj pekný sortiment a pri prvom nákupe zľavu 15%.







toto je síce odveci, ale našla som ho keď som vám sem dávala aj linky aha:



Tak ak viete o nejakom peknom zdroji dajte mi vedieť a ak nie vidíme sa zajtra pri ďalšom kozmetickom príspevku! Peknú sobotu!


21 komentárov:

  1. akej hodnote hľadáš kabelku ? :)
    podobná tej prvej je v H&M, majú v čiernej aj hnedej farbe.. má menšie uško do ruky a aj dlhšie na rameno.. zdá sa mi, že stojí okolo 20 eur :)
    dúfam, že som pomohla ;)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne v H&M? Zajtra sa chystám do Auparku tak pôjdem mrknúť! Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. mám to uplně stejně, kabelká je bud moc malá nebo velká a když už by se mi líbila sotjí 2000 a to já za ní nedám :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. velmi pekny vyber, ja som si teraz zakupila skvelu kozenu kabelku z : http://ikabelky.sk/eshop/produkt/elegantna-damska-kozena-kabelka-ktp707
    Som s nou velmi spokojna, nie je ani velka, ani mala, vhodna do prace ci do mesta....co chvila budem o nej pisat recenziu na: http://www.nakupne-maniacky.sk/
    Ak budes mat chut, budem rada ak tam nazries.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och tá bola krásna! elegantná, nadčasová! Len keby bola o čosi lacnejšia, aj keď chápem, koža je koža :(

      Odstrániť
  4. Dnes jsem náhodou měla brigádu v jednom obchodním centru a o pauze jsem se zašla podívat do obchodu s kabelkami s názvem Carpisa. A mohu říct, že hezčí kabelky za dobrou cenu (plus byla akce, že k nákupu dávali zdarma peněženky ze stejné kolekce jako byla kabelka) jsem dlouho neviděla. Můžeš si prohlédnout kolekce zde http://www.carpisa.it :) Miraculous Style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám Carpisu rada, len mi vadí, že tam idú po Vianociach všetky tašky na 50 - 70% - čo je síce super- ale ja si vždy nejaký vyhliadnem za plnú cenu a poviem si, že si ju kúpim potom keď pôjde do zľavy a medzičasom mi ju vypredajú :(

      Odstrániť
  5. Mám stejný problém. Už hrozně dlouho hledám nějakou pěknou kabelku, ale pořád ne a ne najít tu pravou. Sice už jsem taky viděla pár hezkých, ale ještě pořád jsem nenašla tu lásku na první pohled :( Ale moc se mi líbí střih/typ té druhé kabelky, akorát spíš v nějaké neutrálnější barvě. Takže ti bohužel neporadím a můžu ti tak akorát popřát hodně štěstí při hledání :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Beily, tak keď ale niekde nejakú peknú nájdeš tak daj vedieť :)

      Odstrániť
  6. tímto článkem jsi mě moc potěšila :-) já už si z nutnosti kupuju pouze drahé kabelky, protože sehnat pěknou koženou je nadlidský výkon... tahle stránka se mi líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som pomohla :) a ako hovoríš pekná a kožená a nebodaj ešte aj za dobrú cenu, to je hádam nemožné!

      Odstrániť
  7. Hm, tiež sa mi za kabelku nechce dávať dajme tomu 35€. Naozaj sa ťažko kabelky zháňajú, presne ako vravíš, sú príliš velké alebo príliš drahé. Skús mrknúť u ťinťona, možno tú svoju nájdeš práve tam... :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No práve ideálne by bolo keby to bolo do 30 ale ak ti mám pravdu napísať, aj to mi je niekedy veľa keď sa mi tie tašky začnú po roku lúpať a to sa ich snažím nepreťažovať :( A u nás napr. na Miletičke čo je čínsky raj pekné tašky stoja okolo 25, čo je strašne veľa, na to, že reklamácia nulová :(

      Odstrániť
  8. ako keby som čítala práve o sebe :) :D
    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Přesně nějakou podobnou kabelku i já hledám, hlavně by měla být v nějaké pěkné světlé barvě, ale sehnat něco opravdu na první pohled pěkného je trošku těžší:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj a svetlá farba je obzvlášť ťažká :( tých je skoro najmenej :(

      Odstrániť
  10. pekny sponzorovany clanok
    tieto kabelky je mozne kupit cez e-bay za zlomkovu cenu u roznych predajcov, takze odporucam radsej hladat tam
    n.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. E-bay je síce super možnosť ale ešte sa necítim byť taký ,,internetový nákupca" to je na mňa moc vysoký level :)

      Odstrániť
  11. i love this necklace, do you know how expensive it is?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne