sobota 24. mája 2014

Bioderma poopaľovák - môj 7 ročný spoločník


Leto síce ešte nie je úplne tu, ale po mojom včerajšom poobedí som veru potrebovala poopaľovací krém. Pár hodín príjemného sedenia v Medickej záhrade a došla som domov s červenými stehnami. Ono sa to po tých týždňoch studeného počasia veru nezdá, ale slniečko už pečie riadne! Ako som si pred pár hodinami pozerala staré fotky z dovoleniek našla som tieto ešte z minulého leta a hneď ma napadlo napísať Vám čosi o mojom najsamobľúbenejšom poopaľovacom kréme o ktorom ste už síce na mojom blogu nespočetne krát počuli, ale pravda je taká, že o dobrých veciach sa oplatí hovoriť často. Nebudem tu tisíci krát opakovať, že mám slnečnú alergiu, a čo opakovať budem, ak by ste dopadli tak ako ja a nepanikárili je, že ak Vás trápi rovnaký neduh (alebo Vás zastihne) potrebujete 3 veci: už v tomto období začať používať betakarotén, kúpiť si kvalitnú lekárenskú kozmetiku na dovolenku (opaľovák, poopaľovák) a začať chodiť v pravidelných dávkach na slniečko, nech si Vaša pokožka zvykne. V rámci týchto rád od mojej doktorky som si pred veeeľa rokmi zaobstarala Bioderma Aprés Soleil poopaľovacie mlieko.


Na toto mlieko absolútne nedám dopustiť z viacerých dôvodov - jednak kvôli jeho účinkom, ktoré ešte spomeniem, ale aj kvôli jeho cene. Verím, že tomu tak bude aj tento rok ale ja ho každý rok nájdem v nejakej lekárni v super akciách, kedy vychádza lacnejšie ako poopaľováky z drogérie. Takže určite pobehajte lekárne, verím, že akcie budú aj tento rok a potom nebudete mať nad čím rozmýšľať. Inak o akciách zvykne informovať aj bioderma na www.bioderma.com alebo na ich Fb stránke čiže oplatí sa sledovať aj to :) Alebo samozrejme stačí Vám sledovať môj blog, keď nájdem mliečko v zľave dám Vám vedieť!


A teraz poďme k samotnému mlieku! Mlieko má super konzistenciu, ktorá je pomerne dosť riedka, takže jej stačí málo a radosť natierať. Mlieko obsahuje množstvo vysokoúčinných látok, ktoré pokožku ukľudňujú, zvlúčňujú a pomáhajú tomu, aby po slnení nebola červená ale aby zhnedla.
Moje dojmy z mliečka:
1, Jednoduché používanie, ľahko sa rozotiera
2, Dá sa kľudne použiť aj na tvár (rokmi odskúšané)
3, Dá sa použiť aj na spečenú hlavu (pri vlasoch)
4, Ukľudňuje slnečnú alergiu a stiahne ju do 3 hodín!!!! (samozrejme individuálne, ale na mne takto funguje)
5, Pokožku neskutočne ukľudní a nepoznám lepší výrobok, ktorý by tak dokonale odstránil začervenanie
6, Rozuzluje vlasy :D áno čítate dobre, toto veru Bioderma patentované nemá a nikde som to ešte nečítala, ale minulý rok som bola na jednom výlete kde sa mi tak zamotali vlasy, že mi bolo do plaču. Nemala som so sebou ani kondicionér ani masku a zo zúfalstva som naniesla na vlasy na pár hodín tento poopaľovák! Viete čo sa stalo? Vlasy boli hebké a išli super rozčesať! Paráda nie?

Tak by som teda dodala, že je to ten najlepší poopaľovák aký existuje a ak ste ho ešte neskúšali chyba!


Tento rok Bioderma prišla na trh s úplnou novinkou, ktorú som ešte neskúšala (ale už som pripravená) a tou je Photoderm Aprés Soleil SOS. Ide o intenzívny ukľudňujúci sprej po opaľovaní určený najmä pre citlivú pokožku. Okrem toho, že ukľudňuje a chráni slnkom namáhanú pokožku taktiež by mal docieliť to, že tým, že sa pokožka ukľudní prejde do prirodzeného hnedého opálenia a nie do lúpania sa a červenania. Veľkosť je 125ml a cena sa pohybuje okolo 12 eúr. Kto má rád sprejovité výrobky ten bude určite nadšený!

Tento víkend má byť opäť teplo tak snáď neskunčíte červené ako ja a ak hej tak aspoň viete, čo dobre pomáha! Želám krásny víkend a ja sa idem užívať deň plný jedla na Bratislavský hrad!

A čo Vy? Ako plánujete stráviť dnešok? Aký opaľovák používate? Máte už nakúpené zásoby na leto? 


15 komentárov:

  1. Ja som si ho kupila minuly rok na tvoje odporucanie a je vazne vyborny! Uz ho menit nebudem! Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj ked sme pri tom opalovani,myslis si ze by som sa mohla v chorvatsku opalit aj ked som bledulka a mam pehy a vela znamienok? :/ nepaci sa mi na mne moja bleda pokozka,kebyze som tmavsia vyzeram ako taka australcanka...lenze mam bledu pokozku a tmave divne gulate pehy :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja síce nemám pehy ale bledula som riadna a neopálila som sa ani v strede leta v Egypte :) podľa mňa proste niektorý typ pokožky sa proste opáliť nevie a je to zbytočné pokúšať :( Zbytočne si riskuješ spálenie alebo nebodaj nejaké kožné problémy. Pehy sú podľa mňa krásne a na bledej pokožke vyzerajú šmrncovne!

      Odstrániť
  3. Výrobek vypadá skvěle! Určitě ho vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, je to jeden z NAJ výrobkov, na ktoré nedám dopustiť!

      Odstrániť
  4. Tak vravíš že Bioderma hej? Určite vyskúšam! Vyzerá to sympaticky :) Minulý rok na dovolenke som skúšala Panthenol keď sa mi nejakým záhadným spôsobom podarilo spáliť očné viečka (!) ... No pochopíš to? :D Najväčšia haluz bolo, že všetkým sa časom lúpal chrbát a mne oči :D Od vtedy keď sa opaľujem dávam krém na paľovanie aj na očné viečka... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja na Panthenol veľa dobrého povedať nemôžem, s alergiou mi vôbec nepomohol ba naopak ešte som mala podráždenejšiu pokožku :( Čo sa týka experimentovania s drogériovými opaľovákmi a poopaľovákmi to som už určite skončila.. radšej si pár eúr priplatiť ako mať pokazenú dovolenku! Inak omg spálené viečka :(( Romi to je hrozné! To by ma v živote nenapadlo, že aj to sa dá! A ešte, že sa budú šúpať! Ale dobre vedieť, verím, že si to zapamätám a budem si krémovať aj tie :))

      Odstrániť
  5. Velice zajímavé :) Nemám citlivou pokožku na opalování, opaluji se naopak velice dobře, takže poopalovací mléka nepotřebuji, ale někdy mohou být fajn a není na škodu je mít pro každý případ v zásobě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to určite dobré už len kvôli hydratácii a ochrane. Aby pokožka zbytočne skoršie nestarla a nevráskavela :(

      Odstrániť
  6. Mlieka po opaľovaní sú súper vecička, ich hydratácia je podľa mňa v porovnaní s telovými mliekami jednoducho neporovnateľná, sú to super prípravky. S touto od Biodermy skúsenosti nemám, ale mala som možnosť vyskúšať jeden poopaľovací prípravok od Avene už dávnejšie, nespomínam si už na názov, ale nádherne voňal a tá hydratácia - niečo úžasné. A inak fakt zaujímavé, že to funguje aj na vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj mňa to prekvapilo :) v núdzi vie byť človek veľmi vynachádzavý :)) Ver mi, že keď sa mi kefa zasekla asi 2cm od korienkov vlasov a zo zúfalstva mi tiekli slzy potom sa človek chytá hocijakej nádeje :) a pomohlo, našťastie :) inak verím, že aj Avene mohol byť super, síce som od nich ešte nič nemala, ale nevidela som hádam ani jednu zlú recenziu :)

      Odstrániť
  7. Sice nemam problem s pripalenim no tiez je toto mliecko mojim top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten šiesty bod si zabila :D Znie to zaujímavo, ale skúšať to asi nebudem. Možno :D
    Ja som si ho kúpila tento mesiac a už som ho stihla, aj včera vyskúšať, keď sme sa aj s priateľom pripiekli na slnku. Teda naše plecia. Inak aj pekne vonia. Mám ho len 100 ml, ale tak na skúšku stačí. Už len musím nájsť nejaký opaľovací krém, po ktorom sa ma slniečko ani nedotkne. Nejaký tip? Ja som rozmýšľala na Biodermou 50+ v spreji. A tento týždeň si už musím niečo kúpiť, lebo už tu je to pravé leto.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne