nedeľa 25. mája 2014

Moja zbierka parfémov časť III.


Dnes Vám prinášam tretiu časť mojej zbierky voňaviek. Dnešná štvorica je charakteristická najmä jednou vecou a to, že všetky parfémy sú pomerne lacné. Dva z nich voňajú pomerne silno a dva ľahko s sviežo. Viete, ktoré sú ktoré? Ak nie čítajte ďalej, záhada bude o pár riadkov vyriešená :)


Britney Spears Fantasy je jedna z najsladších vôní ak nie najsladšia akú som kedy mala.Ak máte radi sladké, cukríkové vône, ktoré dlho vydržia toto bude jednoznačne Váš favorit. Vôňa nielen krásne vonia, ale má aj krásne balenie a škatuľu a je podľa mňa super darčekom. Veľa ľudí voňavky Britney Spears zatracuje, pretože ide o Britney Spears ale to je podľa mňa úplná škoda pretože voňajú naozaj krásne. Mám taký pocit, akoby Britney vydávala rok čo rok novú voňavku ale priznám sa, už som sa v tom trochu stratila a nestíham to sledovať. Mám tieto dve a tie mi bohate stačia pretože je to podľa mňa to naj z jej tvorby. V zložení nájdete: jahoda, kiwi, orchidea, jazmín, čokoláda, orris, drevo a pižmo.

Fantasy Midnight som si kúpila po zaľúbení ku klasickej Fantasy. Opäť krásna, lacná vôňa avšak pomerne odlišná od klasickej Fantasy. Je trochu menej sladká a viac taká sofistikovanejšia. Obidve sú vhodné na celý rok a do každého počasia, ktoré má menej ako 30 stupňov. V naozaj veľkom teple môže byť mierne otravná ale to záleží od vkusu. V zložení nájdete slivku, višňu, fréziu, kosatec, orchideu, pižmo, vanilku a jantár.


Jesus del Pozo Halloween je krásna letná vôňa, ktorá je určená pre každého, kto má rád síce sladké, ale ľahšie vône. Je to krásna jemne vanilkovo kokosová vôňa, ktorá určite nikomu nemôže prekážať a mne veľmi pripomína leto, slnko a pláž. Nakoľko je vôňa skôr jemná nevydrží tak dlho, ale flakón je celkom ľahký takže si ho kľudne môžete hodiť do kabelky a počas dňa si vôňu osviežiť.

La Perla J´Aime Les Fleurs - je ďalšia ľahká vôňa ideálna na leto. Táto vôňa sa absolútne líši od tých spomínaných vyššie, pretože nie je vôbec sladká, je skôr svieža a ovocná. Je to pomerne jednoduchá vôňa, ktorá nikoho neurazí, ale na druhú stranu podľa mňa ani nenadchne. Je to proste dobrá vôňa na leto, vďaka ktorej sa budete cítiť sviežo a voňavo. Možno mám také nenadchýňacie pocity len ja, pretože mám rada silné a výrazné vône a pre Vás to bude Vaša láska na celý život. Každopádne ak máte radi jemnejšie ovocné vône určite ju choďte ovoňať. V zložení nájdete: lístky fialky, frézia, jablko, grapefruit, broskyňa, hloh, pivonka, ambra, santalové drevo, pižmo.
Týmto spôsobom by som chcela ešte raz poprosiť Máriu Mihokovú aby sa mi ozvala na e-maily, ktoré som jej poslala, pretože ak sa mi neozve do 29.5. budem losovať ešte raz. Verím, že 10 dní je férová doba na druhé losovanie, tak sa mi prosím ozvy, pretože moje cesty kontaktovania ťa (email, FB) očividne zlyhali. 
A čo Vy? Máte radi silné či slabšie vône? Kvetinové? Ovocné? Orientálne? 
 


9 komentárov:

  1. ja mam najradšej ovocné vône no teraz som sa zamilovala do Katty Perry :33

    julca-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty prvni dva maji moc pekne flakonky :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najradšej ovocné, najlepšie citrusové :)
    S Britney som mala už česť a páčila sa mi na kamoške. Na mne veľmi nie :D
    Mimochodom, už mi pribudla do zbierky Light Blue - mamka mi spravila radosť na narodky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej Zuzi to sa moc teším stebou! Mamky majú super vkus!

      Odstrániť
  4. Od Britney mám Hidden Fantasy, je skvelá a jedného dňa idem do ďalších vôní od nej (ale do Believe nie, tá mi nevoní). Britney je taká moja srdcovkka z detstva, takže nezatracujem nič od nej a keďže si mi tu krrásne popísala ako voňajú tieto krásavice a mne sa v poslednej dobe páčia sladké vône, tak určite bude na rade klasická Fantasy. A ešte by som od nej chcela aj Curious :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som chcela Curious ale potom som to nejako nechala tak ale stále ju mám vzadu niekde v hlave, že možno raz :) ak máš rada sladké vône to je potom Fantasy nevyhnutnosť!! A Hidden Fantasy ani nepoznám!! Och! Musím napraviť!

      Odstrániť
  5. Mně se líbí všechny flakonky. Rozhodně bych chtěla vyzkoušet obě dvě fantasy, protože už jsem na ně přečetla tolik chvály, že se sama stydím, že je ještě nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne