utorok 13. novembra 2018

Cura-fail


Promo akcie sú super vec - zvyčajne vďaka nim človek objaví výrobky, ktoré sú super a možno by si ich inak nekúpil, alebo vďaka nim objaví výrobky, ktoré sú nanič a môže byť rád, že si ich nekúpil.
Ako ja tento mesiac :) kúpila som si Emmu (inak asi poslednýkrát v živote, zisťujem, že už asi nie som cieľovka) a brutáááálne som sa potešila, keď som videla, že ako darček sú Curaprox pasty Be you. Toľko reklám som na tie pasty videa až som reálne zvažovala, že za nich zaplatím tých takmer 12 € (OMG) koľko stoja. Ale moje vnútorné racio si hovorilo, že fakt za zubnú pastu nepotrebujem dať 12€ takže som si nechala zájsť chuť. Vďakabohu to Emma teda vyriešila za mňa a ja som minulý týždeň domov odpochodovala z oranžovou verziou Happiness - čo je v preklade príchuť marhuľa a broskyňa.


Ak začneme teda od začiatku, pasty majú fakt šikovný marketing. Majú brutálne krásne obaly, neskutočne zaujímavé príchute (gin-tonic, lízatko, černice, jablko, grep) a reklamu hádam v každom časopise. Ako som spomínala, ja som zohnala marhuľu a prvýkrát po dlhej dobe som sa reálne tešila na večer, kedy si pôjdem umývať zuby.



Ako pasta chutí? Reálne ako mix marhule a broskyne ale vo verzii detskej sladkej žuvačky po žuvaní 10 minút. Nemám rada sladké žuvačky vo všeobecnosti, pretože veľmi rýchlo strácajú chuť a toto je presne taký typ príchute. Jemne vyprahnutá a chemicky sladká. Pasta má navyše nepenivú konzistenciu a bohužiaľ po nej nemám ani pocit nejako dobre a efektívne umytých zubov. Ehm.

Za mňa teda fakt nič moc a keby zaplatím tých 12 € plačem. Ak chcete niektorú z príchutí vyskúšať tak lepší čas nikdy nebude - pretože teraz ich máte v časopise Emma ,,zadarmo".

Tak dajte vedieť - za vás hot či not?

2 komentáre:

  1. Osobně moc sladké pasty nemusím, mám ráda svěží chutě a svěží vůně, mentol a tak - klasika. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám tú melónovú a tá je chuťovo parádna, kombinácia melón a mentol. A zas ja nemám ani rada tie veľmi penivé pasty, táto mi teda dosť vyhovuje :) asi je to o vkuse :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne