utorok 9. apríla 2019

Dermacol fóbia


Môj manžel má roky rokúce jednu fóbiu. Že si kúpi niekde ročnú permanentku do fitka a to fitko v polroku skrachuje. Absolútne irelevantný strach, nikdy sa mu nič také nestalo, ale vždy, keď si predlžuje permanentky uvažuje nad tým dlhšie ako keď sme si brali úver na byt. Ale aby som bola férová, aj ja mám jednu fóbiu. Že Dermacol zruší všetko, čo mám rada. Viete pri koľkých výrobkoch sa to stalo? Ja už mám normálne niekedy strach písať recenzie na oldie but goodie výrobky, pretože sa bojím, že o týždeň už na Dermacol e-shope nebudú. Čo si z toho zobrať? Že, ak máte radi nejaký Dermacol výrobok urobte si zásobu :) Ako ja minulý týždeň, keď som si vybehla na zopár meetingov do roboty. Šup to do obchodu a dokúpiť nejaké veci. 


Aaaaaaaaaaa úplne som stratila niť! Pointa bola, že som našla starú Dermacol riasenku, ktorá však predbieha absolútne všetky, ktoré mám teraz doma a stala som sa na nej úplne závislá. Pamätáte na Dermacol Selfie riasenku? Také malé čudo, ktoré vyzerá ako vzorka? Tak prosím pekne ju budete buď milovať alebo neznášať.



Ak máte radi taký ten veľký efekt umelých rias (áno, niekto by mohol povedať že veľké a zlepené) tak toto je presne ono! Ak máte radi prirodzený efekt a jemne zdvihnuté riasy tak potom vás opäť nasmerujem na ich novinku Black Swan. Ja každopádne zbožňujem také tie veľkéééé hustééé, objemnééé - ktoré buď dosiahnete sto vrstvami, ale dobrou riasenkou. Keďže teraz fakt nemám čas na sto vrstiev, celkom dlho som už také riasy nemala. Ale čo bolo už nie je! Vytiahla som toto malé čudo a odvtedy sa reálne každé ráno teším na to, ako sa budem maľovať.




Nenechajte sa oklamať malým balením! Riasenka má hádam najdlhší a najprecíznejší aplikátor, aký ste v Dermacole videli. Dve vrstvy a riasy vyzerajú ako umelé. Vážne neskutočne rýchla robota, ktorú ocení každá žena na tejto planéte. Riasenka drží krásne celý deň a večer ju bez problémov raz, dva odlíčite. 

 Tak ja len strašne dúfam, že riasenka sa ešte v Dermacole ohreje. Lebo je to vážne tá NAJ NAJ NAJ riasenku, akú som mala tento rok. 

A čo vy? Už vám v Dermacole niečo zrušili? Mali ste túto riasenku? 

7 komentárov:

  1. To ale vobec nie je irelevantny strach, mne sa to stalo a to tusim dokonca po 3/4 mesiacoch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ježiš to mu ani nejdem hovoriť :( a čo potom urobili? Vratili ti alikvótu?

      Odstrániť
    2. Nenene, boli traja majitelia, jeden zobral cele zariadenie a zdrhol. Kym nezazijes, neuveris...

      Odstrániť
  2. Wau, takový prcek a udělá takový smetáčky.. :-) paráda, celkově je velmi chválená :-)

    MOJE VEČERNÍ PÉČE O PLEŤ

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za tip, už je doma :-)
    A v Dermacol predajni za 2,80 - akurát tento víkend je akcia na riasenky ;-)
    Tak sa teším a dúfam, že budem mať mega riasy ako Ty na fotke.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne