nedeľa 10. novembra 2019

Video: čo kúpiť na prvé narodeniny



Prvé narodeniny :) áno, ona si ich nebude pamätať, ale my áno :) a tak sme rozmýšľali, čím jej na tento veľký deň urobiť radosť a došli sme na to, že to vôbec nie je jednoduché. Čo kúpiť ročnému bábätku, ktoré má všetko, čo potrebuje? Verte mi, že mi táto otázka svietila v hlave niekoľko mesiacov až som došla na to, že existuje internet a nechala si poradiť. A tak som dala dokopy niekoľko super darčekov, ktoré potešia nielen detičky, ale aj mamičky :) a rada ich budem dnes s vami zdieľať. Dúfam, že je tu aspoň jedna osoba, ktorej pomôže moje dnešné video vyriešiť túto zapeklitú dilemu.



A čo vy? Čo ste kúpili na prvé narodeniny? Alebo čo by ste kúpili keby idete na takúto narodeninovú oslavu?

5 komentárov:

  1. Fest si ma pobavila s tou zatlkackou, veru niekedy si tak po celom dni pobuchat s kladivom by neuskodilo :D len to uz spia, hm :/ inak nasa buchticka dostala duhu - hojdacku, uz sa hojda ako drak, je to tiez na budovanie rovnovahy dobre. Velmi sami paci inak, ako volas Ameliu ze babatko, ja sa obavan, ze dlho uz babatka nebudu :( a hrozne moc sexi si tu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akú hojdačku? pošli link :)) Vianoce predsa idú! :))
      Inak s tým bábätkom :) manžel ma stále opravuje..že už to nie je bábätko, už je to dievčatko :) hej hej, má pravdu. Aj som na ňu dnes pozerala, keď nejaké lotroviny vyvádzala zase že juuuj Amélia, ty si fakt už dievčatko. Dlhá si, na nohách si, najesť sa vieš sama :) veru veru, ty už nie si bábätko :)

      A ďakujeeeeem :)))))))))

      Odstrániť
    2. http://www.ecobaby.sk/rozvojove_hojdacie_dosky_-_hracky/duhova_drevena_hojdacka_spectra toto, my máme z modrého koníka, ponúkajú tam viacerí za lepšie ceny, kvalitou super :) muž skonštatoval že sa pri tom naši dvaja dokalicia, ale ešte žiaden úraz sa nestal :D

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne