nedeľa 8. marca 2020

Video: Čo nakupujem na Notino


nákup na Notino.sk


Dnes som si vytvorila takú novú tému na video :) keďže na Notino som pečená, varená. Niekedy mám pocit, že už ma aj predavačky poznajú :) Tak som si povedala, že keďže mám tú stránku podľa mňa preklikanú viac ako ich marketingové oddelenie :) tak vám ukážem čo dobrého si tam pravidelne nakupujem. Odložila som si bokom moju poslednú objednávku a dnes vám ukážem jej tajuplný obsah :) Nájdete tam veci, ktoré si kupujem lebo ich potrebujem a sú tam fakt lacné ale aj veci, ktoré nepotrebujem ale žijeme len jeden život a treba si robiť radosť :) takže naozaj z každého rožka troška :)



darčekové balíčky Loreal a Garnier

Priznám sa, že k poslednej objednávke ma inšpiroval newsletter v ktorom bolo, že prebiehajú výpredaje v sekcii darčekové sady a ja som si povedala, že je dobré pozrieť sa, čo im ostalo z Vianoc za super cenu. A veru našla som! Výhodných balíčkov tam bolo asi 10 ale racionálne som vyhodnotila, že sa mi hodia tieto dva. Ak chcete vedieť čo v nich bolo a koľko stáli neostáva vám nič iné ako kliknúť na video :)

Loreal Casting Creme Gloss farba na vlasy

Aby ste si nemysleli, toto je len malá ochutnávka :) vo videu je hádam 15 výrobkov :) takže šupito pozerať :) to len ako som spomenula, že sú tam veci, ktoré potrebujem - ako farbu na vlasy, keďže nemám čas chodiť ku kaderníčke. Táto Loreal Casting Creme Gloss je už moja osvedčená klasika, ktorá tam stojí teda podstatne menej ako v drogérii a z vlasov sa nevymýva ale pekne odrastá. Farba má nádherné odlesky a použitie doma je mega ale mega jednoduché :)

Revolution Skinc Care pleťové masky

A stavím sa, že najviac sa vám bude páčiť sekcia - nepotrebujem, ale urobím si radosť :) kde uvidíte poriadnu dávku Revolution výrobkov :) keď som si robila objednávku prebiehala akcia, že ak si nakúpite Revolution výrobky nad nejakú sumu dostanete veľký Mystery Box v pomerne veľkej hodnote. Tak som si povedala urobím si radosť, konečne vyskúšam ich pleťovku a dostanem parádny darček navyše. Čo myslíte? Stál Mystery Box za to? Čo v ňom bolo? :)

Dúfam, že sa vám bude video páčiť a nezabudnite, že ešte týždeň prebieha súťaž o mojich zimných obľúbencov!

A čo vy a Notino? Aké vychytávky tam nakupujete?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne