piatok 8. mája 2020

Kiež by mali všetci narodeninový zoznam :)


Sú dve osoby, ktorým nerada kupujem darčeky. Moja mamina a Améliin krstný. Inak paradoxne obaja rovnaké znamenia :) Strašne ťažko sa im kupujú veci. Obaja všetko majú a čo nemajú si hneď kúpia a nikdy neviete odčítať, či ich darček potešil alebo nie. Dávnejšie som bola pozvaná na oslavu narodenín jednej mojej kamarátky a kamarátka to vyriešila vcelku elegantne :) aby jej ľudia nekupovali blbosti reálne napísala zoznam vecí, ktoré chce a ľudia si mali vybrať, čo jej kúpia. Najprv som si povedala, že aké primadonovské :) ale viete čo? Vôbec práve. Nedostane reálne žiadne blbosti, ktoré nechce a reálne sa poteší. Navyše tam fakt nemala drahé veci a dala vám priestor na vašu kreativitu - napríklad napísala, že má rada zelené čaje /tuším/ alebo bolo na vás, aký ste jej kúpili. Každopádne - verte mi, že toto by bol môj sen, aby si niečo takéto poslala aj moja mamina a krstný :) 

Kým na ich narodky si ešte pol roka počkáme mamina má sviatok už túto nedeľu, keďže nezabúdajte, že je Deň Matiek :) Ja som Deň Matiek vymyslela fakt elegantne :) a aby som sa vyhla dávaniu darčekov každý rok beriem maminu niekam do mesta na špeciálne raňajky. No tento rok to bohužiaľ nejde, takže som sa potrebovala zamyslieť a vymyslieť niečo dobré. 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Prvýkrát po dlhej dobe si fakt myslím, že som mega vychytala darček pre mamu a dúfam, že bude fakt fakt páčiť.

Plátienková pleťová maska Missha

Síce si fakt nemyslím, že si mamina číta môj blog, ale nechcem to riskovať, takže vám ho neukážem, ale aspoň vám ukážem jeden super tip. Myslím si, že každá mamina je iná a každá z nás má iný rozpočet na darček ale zhodnime sa, že každej mamine bodne chvíľa pre seba. A keď počas tej chvíle môže mamina urobiť ešte aj niečo parádne pre seba o to lepšie. A preto môže byť fakt pekným a vôbec nie drahým darčekom pleťová maska

plátienková medová maska Missha


Ja osobne nedám dopustiť na fakt lacné a fakt dobré masky od značky Missha. Kupujem si ich minimálne rok a každá, ktorú som mala bola fakt dobrá a fakt kvalitná. Stoja okolo dvoch eúr, na výber máte veľmi veľa druhov pre každú pokožku. Ja som zobrala mamine Missha Airy Fit Honey - čo je rozjasňujúca plátienková maska s medom. Každej pokožke bodne trochu rozjasniť a rozžiariť a maminina nie je výnimkou. Aby ste si nemysleli, zobrala som ju aj sebe a ešte aj kamoške :) Všetky sa môžeme maskovať a rozjasňovať :)

Missha Airy Fit Honey maska


Ale je úplne jedno, čo to bude. Či to bude pohľadnica, kvet, pusa, pesnička alebo pleťová maska. Hlavné je nezlostiť :) a povedať jej, ako ju ľúbite :) Ja dúfam, že aspoň pusu dostanem :)))

A čo vy? Čo ste pripravili mamine? 

2 komentáre:

  1. Tak s tým zoznamom, tak to je parádny nápad. Ja to robim tak, že si počas roka všimam, o čom ludia hovoria, že čo by sa im páčilo, čo by chceli.. a ked viem, že si to stále nekupili, tak to dostanu na narodky, alebo na vianoce. Tak sa mi už niekoľkokrát podarilo vychytať super darček :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne