nedeľa 16. augusta 2020

Keď je upratovanie zábava


Priznám sa, že upratovanie išlo veľa rokov úplne mimo mňa. Doma sme to mali podelené s manželom tak, že ja kuchyňa a on upratovanie a obom nám to vyhovovalo. Ak ste sledovali moje videá tak však viete, že potom, čo sme od rodičov dostali na Vianoce najlepší vysávač na svete trochu sa to zvrtlo a upratovanie pre mňa začal byť mega relax. S tým sa spojilo aj to, že si vyberám s čím budem upratovať a mám k tomu odrazu väčší vzťah. Ono to vlastne asi ani nie je úplne pravda, náš arzenál čistiacich prostriedkov sa totiž úplne zmenil potom, čo sa narodila Amélia, keď sme si začali dávať pozor, čo bude na podlahe a ostatných povrchoch nakoľko pred malými deťmi nie je žiadna plocha v bezpečí.

Za tie roky (dva :)) som objavila niekoľko veľmi dobrých eko čistiach značiek, ktoré vám už nejaký ten piatok predstavujem a dnes sa pozrieme na pomerne známu značku Chistee



Ja som Chistee poznala nejaký ten piatok, pretože je to podľa mňa dvorná čistiaca značka všetkých bratislavských hipsterských kaviarní. 
To balenie si raz všimnete a už budete vedieť, že to je ono - jediné, čo sa bude meniť je vôňa, ktorú si daná kaviareň vybrala :) Na výber ich máte  viacero - citrus, levanduľa a mäta. Za mňa vedie určite mäta, ku ktorej sa vraciam pravidelne a mám vždy pocit lepšie odvedenej práce, keď cítim ako  po byte rozvoniava tá krásna svieža vôňa. Nie je to žiadna chemická mäta ale skôr reálne ako keby ste vyluhovali mätový čaj.

Čo je inak dôležité povedať, ak Chistee nepoznáte - je to veľmi príjemná slovenská značka, ktorá používa 100% prírodné zloženia, ktoré sú tak šetrné, že pri čistení nemusíte používať rukavice. Všetky produkty majú čistiace a antibakteriálne zloženia a sú robené na báze organických olejov. 


Páči sa mi, že keď miniete prostriedok viete si následne dokúpiť len sklenené náplne, takže vám v zásade stačí jedna plastová tuba a máte pokoj. Čo sa mi až tak nepáči sú predražené ceny, za ktoré sa predáva Chistee vo väčšine prevádzok a preto odporúčam striehnuť na akcie, kde si potom viete uloviť čistice za polovičné ceny napríklad oproti DM-ke. Ja som kopec dobrých bio čističov objavila na https://www.krasnakazdyden.cz/ , kde majú nielen super výber ale aj super ceny.

 

A čo vy? Kto je váš čistiaci hrdina?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne