pondelok 21. septembra 2020

Zelený čaj a oriešok :)

 

Revolution Skincare maska

Toľko z vás mi toooľkokrát radilo, nech vyskúšam Revolution Skincare až som neodolala a naobjednávala som si fakt veľa vecí. Pred pol rokom ste mohli vidieť recenziu na nočnú masku a dnes si dáme recenziu na masku Green tea and Walnut. Poviem vám pravdu, že vždy, keď si pozerám na Notino ich pleťové masky mám sto chutí urobiť si zbierku masiek a vyskladať si všetky. Pretože tie ,,príchute" znejú tak lákavo, že by som ich chcela poskúšať a povoňať fakt všetky. Zelený čaj a oriešok neznie až tak sexy, ale objednala som si ju preto, lebo som potrebovala niečo, čo mi pokožku fakt poriadne prečistí a odmastí. V poslednej dobe mám pocit, že moja pleť nie je, čo bývala a pribúdajú mi okrem kruhov pod očami aj nejaké nedokonalosti a vyrážky. Dávam to za dôvod stresu a môjmu zhoršeniu starania sa o seba, ale ako som písala v príspevku pred cca dvoma týždňami vstupujem si do svedomia a dúfam, že to bude lepšie.

Revolution Skincare Green Tea and Walnut maska

No a späť k maske. Je to vlastne 2v1 maska - pretože okrem toho, že ,,maskuje" má ešte aj peelingové účinky, nakoľko obsahuje drobné zrniečka, ktoré pri umývaní masky odstránia starú pokožku. Win-win! Maska ma inak pomerne hutnú konzistenciu ale veľmi dobre sa nanáša. Vonia pomerne výrazne a naozaj doslova ako zelený čaj s orieškom.

Revolution Skincare balenie masky Green Tea and Walnut


Masku treba nechať pôsobiť 15 minút a tu vám fakt radím tých 15 minút dodržať. Ja som v tomto zvyčajne dosť lenivá a nechávam masky pôsobiť aj hodinu, ale tu pár sekúnd po nanesení pochopíte, že to nie je sranda a dobre je používať návod. Maska pôsobí jemne chladivo a keď si ju nanesiete zanechá taký štipkavý pocit. Ten po chvíli prejde a ostane len to príjemné chladenie. Úplne cítite ako sa pokožka začne sťahovať a jemne pnúť a viete, že maska robí svoje.

Revolution Skincare konzistencia masky Green tea and Walnut

Po 15 minútach dáte masku dole vlažnou vodou a jemne pokožku premasírujete peelingovými čiastočkami, ktoré maska obsahuje. A výsledok? Och! Wow! Tak krásna jemná pokožka a verte alebo nie, mám pocit, že pokožka je normálne rozžiarená a krajšia.

A potom sa mi divte, že chcem ďalšie farby :)

A čo vy a Revolution Skincare? Máte radi túto značku? Čo odporúčate?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne