pondelok 26. októbra 2020

Ako prežiť karanténu

Woodwick Trilogy Cafe Sweets

Nezvyknem sa vyjadrovať k politike, nikdy som to na tomto blogu nerobila aj napriek tomu, že som vlastne vyštudovaný politológ :) a možno by debata so mnou bola zmysluplnejšia ako debata s polovicou ľudí, ktorý sa k veciam vyjadrujú na sociálnych platformách, ale len jednu vec som chcela. Že ma toto obdobie nerobí šťastnou. Nejdem riešiť, či sú kroky, ktoré robí vláda dobré, alebo zlé, nepáči sa mi skôr spôsob komunikácie, zastrašovanie, zlé a neúplné informácie a chaos, ktorý tu vládne. A tak nejak nám ostalo veľmi málo vecí, na ktoré sa môžeme tešiť, a ktoré nám môžu robiť radosť. Nakupovanie som nejak zavrhla ešte počas prvej vlny a v súčasnosti som viac ako inokedy vďačná za Améliu, pretože nebyť jej, moje dni by boli veľmi smutné. Ak vy doma takú vašu Améliu :) nemáte, mám predsa len jeden tip, ktorý mi robí radosť a prináša trochu viac kľudu.


Obsah sviečky Woodwick Trilogy Cafe Sweets

Ak ste čítali môj blog pred pár týždňami tak viete, že sviečky sú moja radosť posledných dní. Prídeme domov z prechádzky (bejvávalo, že) a zapálim si príjemnú sviečku a môžem si užiť čas doma. Pred pár týždňami som došla na prelomovú vec - že na Notino majú praskacie sviečky Woodwick. A čo je ešte lepšie je, že keď ste ako ja a viete na Notino prokrastinovať aj hodinu, tak potom z času na čas natrafíte na tieto sviečky za fakt parádne ceny. Nejdem vám asi ani písať, za koľko som sviečku kúpila ja, nech vás nerozčuľujem, ale radím vám, klikajte si tú stránku často a nájdete tam fakt parádne ceny. 

Ja som si takto naposledy kúpila úplný rozpúšťač depresie Woodwick Trilogy Café Sweets, čo je absolútny sen, dokonalosť a mal by to dostávať každý občan počas karantény. Sviečka vonia ako ten najsamsladší karamelový koláčik a ako sa postupne topí a uvoľňuje tie najkrajšie a najsladšie vône. Začína to tým sladkým sladučkým karamelom a pokračuje to akoby vanilkovým cafe latte. Úprimne jedna vôňa krajšia ako druhá. 

A do toho si musíte pridať tú praskaciu vlastnosť tej sviečky - ktorá aj nám v bytoch umožní aspoň nachvíľu pocit, ako keby ste mali doma krb a mohli relaxovať pri príjemnom ohníku. Moji rodičia to povýšili ešte na vyšší level a púšťajú si k tomu animáciu ohňa na telke :)) tam my nie sme, mne stačí to praskanie a vôňa pre dobrú náladu, ale proti gustu žiadny dišputát. 

Balenie sviečkz Woodwick Trilogy Cafe Sweets

Ak si teda chcete užiť nasledujúce týždne v trochu lepšej nálade určite odporúčam kúpiť si domov popravde hocijakú príjemnú sviečku. Táto je za mňa mega bomba a som fakt šťastná, vždy keď si ju zapálim, ale hocijaká, ktorá vám bude voňať a robiť radosť poslúži. 

A čo vy? Držíte sa? 



6 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne