streda 2. decembra 2020

Posledných 5 dní!



Nech zdvihne ruku, kto je bez viny :) minulý týždeň som strávila až príliš veľa času pred zrkadlom, a asi to poznáte, narobila som si na tvári úplnú paseku. Ako úprimne, ani neviem, čo to do mňa vošlo, viem, že vytláčanie doma je maximálna hlúposť, málokedy to skončí dobre a nemá to zmysel. Ale no, čo sa stalo, stalo sa a nebolo cesty späť. Druhý deň vyzerala moja tvár hádam ešte horšie ako večer predtým a tretí deň som sa už na seba fakt nemohla pozerať. Nahnevaná, že aká som bola hlúpa a znechutená z toho, čo vidím v zrkadle. Pozerala som sa, či mám doma niečo, čím by som pokožku ako tak dala dokopy a našla som túto Nivea Urban Detox 10 minútovú masku, ktorá pokožku prečisťuje, zmatňuje, detoxikuje a mala by ju nakopnúť. To presne vyzeralo ako niečo, čo by mi eventuálne mohlo pomôcť, tak som si povedala poďme na to - horšie to už fakt nebude. 


Aj keď sa to písalo na obale prekvapilo ma, že maska bola čierna. A potešilo :) maska totiž obsahuje čierne uhlie, ktoré je pre zapálenú pokožku vykúpením a tak som naozaj čakala na zázrak. Maska bola mega, ale že mega nasiaknutá výživným sérom a mala veľmi dobrý strih, ktorý mi pekne sadol na pokožku a čo je dôležité, nezliezal. Nechala som si ju na tvári pol hodinu (na obale desať minút ja si vždy nechávam masky dlhšie) a to bol presne akurátny čas, pretože za pol hodinu moja pokožka vpila všetko sérum z ,,handričky" a tá ostala reálne suchá. Aby som nezabudla - maska neskutočne krásne voňala :) tuším asi aj najkrajšie zo všetkých plátienkových masiek.


A teraz poďme na to najdôležitejšie! Masku som si dala dole a výsledok popravde predčil moje očakávania. Väčšina začervenania bola preč a ostala mi reálne krásne žiarivá pokožka. Pokožka bola hebká, žiarivá a konečne farebne vyzerala zjednotene. Ja tomu doteraz nechápem, čo sa stalo, ale poviem vám úprimne druhý deň som išla do DM-ky a kúpila som si do zásoby rovno tri tieto masky. Neplánujem sa zase rok vytláčať a verím, že som sa poučila, ale keby náhodou tak toto je naozaj SOS záchrana. 
Tak ak ste také nemúdre ako ja :) a že by ste nemali byť! Naozaj vrelo odporúčam mať doma do zásoby. Maska inak nebola ani vôbec drahá, keď si vezmem, že bežne si objednávam tak 5-6€ plátienkové masky táto stála čosi cez dve eurá.


A dnes mám mimo tohto ešte jednu pripomienku :) Dnes si víťazoslávne narodeninovo otváram prvé okienko na Nivea kalendáriku :) Ak ste ako moja rodina a Mikuláš vám začína až šiesteho máte ešte päť dní na zohnanie, čo môže byť už v tejto dobe celkom fuška :( Podľa mňa je to vizuálne najkrajší kalendárik a určite vám dám vedieť postupne, čo sa v ňom ukrýva. 

A čo vy? Ste zodpovedné s vašou pleťou?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne