pondelok 8. marca 2021

SOS vodeodolná riasenka

 


Tragédia roka! Ale ako vážne :) teda v mojom beauty živote :) aby ste si nemysleli, že aké životné chmáry sa mi stali :) ale túto zimu mi neviem z akého dôvodu nedrží na očiach žiadna riasenka. Vyjdem von a do pol hodiny mám riasenku všade, len nie na mihalniciach. A to ako znie ako problém prvého sveta, ale to povie len človek, ktorému sa nikdy nestalo, čo vám teraz píšem. Mne sa normálne tak rozmaže každá riasenka, že vyzerám, ako keby som mala čierne očné tiene, štípu na oči a dole mám pod očami tak čierno, ako keby som mala po plastike nosu. Ako fakt fakt katastrofa. A tak som sa po rokoch nenávisti rozhodla kúpiť si môjho nepriateľa :) Vodeodolnú riasenku!

Ja fakt fakt nemusím vodeodolné riasenky, jednak preto, že mám o nich veľmi slabú mienku, či naozaj robia, čo sľubujú a jednak preto, že ich odličovanie je horšie ako vrtanie zubov. Ale ako fakt som nemala na výber. Buď môžem vyzerať vonku ako zbitá panda alebo si kúpim vodeodolnú riasenku. A čert to ber, keby len chodím na ihrisko, ale tým, že idem z času na čas do práce naozaj chcem nejako vyzerať :) Vedela som, že ostanem verná Loreal Paris akurát som nevedela, ktorú si vyberiem. 

V pomere cena kvalita som si vybrala Loreal False Lash Bambi Waterproof -čítala som veľa recenzií na to, aká dobrá je klasická nevodeodolná verzia, takže som dúfala, že toto by mohlo byť niečo podobné. A mala som pravdu :) riasenka má veľmi pekné strieborné balenie a praktický hustý veľký kartáčik. A je mega!


Jednak v dvoch vrstvách urobí brutálne krásne riasy a keď sa vám otlačí o tiene ako mne, tak ju viete v pohode dať vatovou tyčinkou dole. Ja som sa bála, že keď sa otlačí už sa mi ju nepodarí dať dole, ale opak je pravdou. Povedala by som že takých 5 minút sa s ňou dá veľmi pekne manipulovať a je pekne zmývateľná. Ale po tých 5 minútach s ňou už absolútne, ale absolútne nič nehne.


A to som si teda vyskúšala vecí - aj som si poplakala, aj som zažila snehovú víchricu aj mega vietor. A riasenka držala prenádherne! A aj som s ňou nespočetnekrát poobede spala a keď som sa zobudila make-up som mala stále krásny!

Ale. Aká bola posledná veta v predposlednom odstavci? Že po piatich minútach s ňou už nič nič nehne. Vyskúšala som šesť odlišných odličovačov a nech sa snažím ako sa snažím vždy je odličovanie očí boj. Najmenší bol je s Dermacol dvojfázovým odličovačom a na Notino som našla medzi recenziami, že super je jeden dvojfázový Loreal, tak ten si objednám nabudúce a dám vedieť. Ono s tým Dermacolom nie je tá riasenka, že nedolíčiteľná, len keď si to porovnám s bežnou riasenkou je to proste strašne dlhý proces. S bežnou riasenkou nanesiem dvojfázový odličovač a za minútu som odlíčená. S vodeodolnou riasenkou stepujem v kúpeľni dobrých osem minút a potom mám pocit, že mi vypadajú všetky riasy. Takže naozaj každý tip na šetrné a efektívne odličovanie sa mi veľmi hodí :)

Takže tipy sú vítané :) a čo vy? Používate vodeodolné riasenky?

4 komentáre:

  1. Inak aj mne tento rok nejako moc otláčajú maskary, asi je to možno tým rúškom..ja mám najradšej od Pupy Vamp! vodeodolnú a k nemu dvojfázový odličovač a ide to raz dva dole, žiadny boj, ak ti smiem poradiť :) mala som tú maskaru celý deň na svadbe a držala super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne