piatok 30. júla 2021

Exotika bez exotiky

Trocha exotiky v našich kúpeľniach

Neviem, či som to niekde spomínala alebo nie, ale jeden z mojích naivných plánov, ktoré som mala na materskú bolo, že by sme koniec mojej materskej strávili niekde v exotike. Bali, Thajsko, neviem, niekde ďaleko. A potom prišla corona a teraz som v takom rozpoložení, že hodinový let lietadlo je pre mňa taká adventúra ako výstup na K2 :) Ale človek sa naučí pozerať na veci inak. 

Napríklad ráno vstanem, dám si Nivea Exotic Dream deodorant a snívam o tom, ako sa raz vrátia veci úplne do normálu a ako sa všetci traja vyberieme spoznávať celý svet. Inak snívať som sa naučila po rokoch a robím to veľmi rada. Lebo sny majú neobmedzené možnosti a môžete v nich mať úplne všetko, čo chcete. Snívať fakt však nemusíte o fakt dobrom deodorante :) akým je táto limitka od Nivea, ktorú teraz nájdete všade :) a ja vám poviem jedno - vonia naozaj krásne, sladko, exoticky a ochráni vás na 220%.

Mám dva príklady za drobné - prvým príkladom sú teda logicky horúčavy, ktoré tu máme posledné týždne a počas ktorých sa naozaj necítim nekomfortne, lebo viem, že ako si ráno deodorant dám, tak sa večer budem cítiť sviežo a voňavo. A druhým príkladom sú aj maximálne stresujúce situácie, aké som mala napríklad ja pred pár týždňami, kedy pri ceste z Tatier som išla takmer celú cestu domov v takom lejaku, že som nevidela pár metrov pred seba a mala som veľké šťastie na predbiehajúce kamióny, šmyk auta predo mnou. Po celej ceste domov - bol však môj pot naozaj na uzde a keby som niekam išla necítila by som sa vôbec nekomfortne. 

A jedna vec ešte - čo nie je novinka, ale fakt musím napísať - Nivea deodorant má 0% obsah hliníka, balenie viete pohodlne zatvoriť - takže sa vám v cestovnej taštičke neotvorí a sprej má neskutočne silný a veľmi pohodlný rozptyl. 

Ale večer! To je ten ideálny čas na snívanie! Ako sa raz vrátime do Mexika, ako pôjdeme na Maurícius alebo ako konečne navštívime Sardíniu a Sicíliu. Toľko snov! A ako jednoducho sa tam viete dostať. Stačí v sprche nachvíľu zavrieť oči a ste tam. S týmto sprcháčom to ide ešte ľahšie. Nanesiete trocha do ruky nadýchnete sa aaaaaaaaaaaa. Zacítite granátové jablko, marakuju, papáju. Akoby celú misku voňavého ovocia v nejakej krásnej dovolenkovej destinácie.

A ako bonus máte fakt príjemný sprcháč, ktorý nevysušuje a pokožku len pekne očistí. Veru no :) vyšla Nivea táto novinka. Dobre sa s ňou sníva. 


 A čo vy? Kam vedú vaše sny?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne